Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

World of Warcraft’a Yeni Ek Paket Geliyor!

World of Warcraft'a yeni bir ek paket geliyor. Ek paketin ne zaman çıkacağı hakkında bilgiler Blizzcon 2017'de açıklanacak.

Günümüz de milyonlarca oyuncu tarafından oynanan World of Warcraft, dünyanın en büyük MMORPG oyunlarının arasında gösteriliyor. Günlerdir World of Warcraft’ın yeni güncellemesi gündemde ki yerini koruyor.

World of Warcraft’a Yeni Ek Paket Geliyor 2

Her şey yolunda giderse 3 Kasım’da düzenlenecek olan Blizzcon 2017’de bizleri Tides of Vengeance adında yeni bir sürpriz bekliyor demektir. Oyuna en son gelen güncellemeyle birlikte Burning Legion eklentisi karşımıza çıkmıştı. World of Warcraft için yayınlanan Burning Legion eklentisinin üzerinden yaklaşık bir yıl geçti. Yeni gelen haberlerle birlikte oyuna yeni eklenecek olan bir paketin geleceği umudu doğdu.

Oyun dünyasının yakından tanıdığı Reddit, geçtiğimiz günlerde World of Warcraft’ın yeni güncellemesi hakkında bir görsel paylaştı. Oyuna yeni gelecek paketin adının Tides of Vengeance olacağı iddialar arasında yer alıyor. Şuan için Blizzard cephesinden yeni paketle ilgili herhangi bir iddia bulunmuyor. 3 Kasım’da düzenlenecek olan Blizzcon 2017’de Blizzard bir açıklama yapacak ve oyuna ek paket gelecek mi gelmeyecek mi hepimiz öğrenmiş olacağız.

World of Warcraft’a Yeni Ek Paket Geliyor 3

Blizzard henüz güncellemeyle ilgili olumlu ya da olumsuz bir sinyal vermedi. 3 Kasım’ı bekleyip göreceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.