Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

World of Warcraft’a 7.3 Yaması Geldi!

World of Warcraft’a 7.3 ile çeşitli yenilikler geldi. Gelen yenilikler arasında yeni harita, yeni görevler ve hikaye anlatımı yer almaktadır.

1994 yılından bu yana Dünya’ya ve Galaksiye bela olan Burning Legion’ı durdurmanın zamanı geldi. Elimize geçen bu fırsatı iyi değerlendirmeli ve güçlü bir saldırı yapmalıyız.

world of warcraft

Yıllardır Legion’a karşı savunma yaptığımız World of Warcraft’a yeni gelen 7.3 yaması ile birlikte oyun savunma modundan uzaklaşmış ve saldırı moduna doğru meyilli bir hal almıştır.

Gamescom 2017’de yayınlanan yeni video fragmanıyla oyuncuları gaza getiren World of Warcraft, artık kılıç kuşanma zamanının geldiğini söylüyor. Legion’ın ana üssü olan Argus gezegenine yapacağınız saldırı Sargeras’ı durdurmanın tek yolu olacak gibi görünüyor. Yeni gelen 7.3 güncellemesi ile birlikte oyun içerisinde hikaye anlatım tarzı, yeni haritalar ve yeni görevler geldi.

wad 3

7.3 yaması 3 haftadan oluşacak. Birinci haftada Argus istilası başlayacak. İkinci hafta da Mac’Aree şehrine saldıracağız. Son olarak üçüncü hafta da bütün harita görevleri açılmış olacak ve hikaye tamamlanacak.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.