Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

World Of Warcraft: Shadowlands Dungeon Loot Rehberi

World of Warcraft: Shadowlands ek paketi ile birlikte Dungeonlardan düşürebileceğiniz Neck, Ring, Trinket ve Cloth, Leather, Mail ve Plate için Chest eşyalarının listesini yaptık.

Bu kılavuzda, Normal, Heroic ve Mythic + için ekipman planlama ihtiyaçlarınıza yardımcı olmak için sekiz Shadowlands zindanına düşen tüm boss ganimetlerini ele alacağız. Bu, tüm sınıflara ve öğelere göre kategorize edilen teçhizat, zırh, silahlar, conduits ve Legendary Runecarver tariflerini içerecek.

World Of Warcraft Shadowlands Dungeon Loot Rehberi 1

Oyuncular başlangıçta seviye 60 olana kadar toplamda 4 dungeon’a normal zorlukta girebiliyorlar ve seviye 60 olduktan sonra 4 dungeon daha ekleniyor ve daha sonra ise Heroic zorluk daha sonra ise Mythic zorluk seviyelerine geçiş yapabiliyorlar. Halls of Atonement, Mists of Tirna Scithe, Plaguefall ve Necrotic Wake seviye 60 olana kadar girilebilen dungeon’lar olurken, De Other Side, Sanguine Depths, Spies of Ascension ve Theater of Pain ise seviye 60 olduktan sonra girilebilen dungeonlardır. Seviye 60 olduktan sonra ise dungeon’lardan düşen item level seviyeleri ise aşağıdaki gibidir.

  • Normal: 158
  • Heroic: 170
  • Mythic+: 184

Shadowlands’de, teçhizatlar Warforge veya Titanforge olmayacak, bu nedenle düşen eşyaların item level’larını kesin olarak tahmin edebileceksiniz. Çoğu dungeon boss’unun, dört zırh sınıfının (cloth, leather, Mail ve Plate) her birinden en az bir parça eşya barındırıyor. Dungeon boss’ları birincil conduit kaynaklarıdır. Düşen kanalların çoğu Potency’dir, ancak birkaç Endurance conduit olan boss’larda mevcuttur.

Bu bölüm tüm sınıflar tarafından giyilebilecek eşyaları içerir: Neck, Ring ve Trinket. Dungeon’larda diğer türlerden daha fazla ıvır zıvır bulunduğundan, bunlar birincil stat’lara göre ayrılmıştır. Aşağıdaki tüm eşyalar sırasıyla; Eşya adı, eşyanın verdiği stat ve hangi dungeondan düştüğüne göre sıralanmıştır.

Dungeon Neck Dropları

Dungeon Ring Dropları

Dungeon Trinket Dropları

Agility

Intellect

Strength

Dungeon Chest Dropları

Cloth

Leather

Mail

Plate

World of Warcraft: Shadowlands genişleme paketi ile ilgili rehberlerimiz gelmeye devam edecek. Daha önce yaptığımız rehberlere buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca bir sonraki rehberimizde Dungeon’lardan düşen tüm class Conduitlerinin ve Legendary Runecarver recipe’larının bir listesi gelecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.