Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

World Of Warcraft: Shadowlands Denge Yaması Altı Sınıfı Güçlendiriyor

World Of Warcraft: Shadowlands için Blizzard yeni bir denge güncellemesi yayınladı.

Blizzard Entertainment, World of Warcraft‘ta altı farklı sınıfın, ofansif, defansif ve yaşam kalitesi değişikliklerini değiştirdiği yeni bir güncelleme yayınladı. Bu yeni güncelleme ile birlikte bazı sınıflar güçlenirken bazı sınıflar ise zayıflatıldı. Bu nedenle son güncelleme ile birlikte karakterinizde bir değişiklik fark ederseniz büyük bir ihtimalle bu değişikliğe maruz kalmıştır.

World Of Warcraft Shadowlands Denge Yamasi Alti Sinifi Guclendiriyor

Örneğin Death Knight‘ların Bone Shield yeteneği artık Kuvvetlerinin yüzde 50’sinden yüzde 70’ine eşit bir zırh kazanıyor. Frost DK’lar ayrıca iki elle kullanılan silahları kullanırken yüzde iki hasar bonusu alacak. Druidler, Convoke the Spirits’te bir miktar yaşam kalitesi değişikliği aldı, böylece karakter artık Cyclone’dan etkilenen hedeflere büyü yapmaya çalışmayacak. Ayrıca, Entangling Roots gibi hasar verildiğinde durumu kaldırılan yetenekler tarafından CC yapılan hedefleri de artık yok saymayacak.

Frost Mage‘lerin ise tüm hasar yetenekleri şimdi yüzde dokuz daha fazla hasar vuruyor, bu da sınıfı DPS Meter’larda daha üst seviyelere çıkaracaktır. Brewmaster ve Windwalker Monk‘lar artık iki elli silahları kullanırken yüzde iki hasar artışı kazanacak. Rogue’ların Assassination talent ağacı hasarı genel olarak yüzde sekiz artıyor.

Son olarak, Fury Warriors, Bladestorm ve Dragon Roar dışındaki tüm yeteneklerinde yüzde sekiz hasar artışı alacak. Ancak, Meat Cleaver artık Whirlwind’in hasarını %30 yerine yalnızca %25 artıracak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.