Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

World Of Warcraft E-Spor’da Yeni Değişikliklere Gidiyor

Blizzard bu yıl yapılacak olan arena ve mythic dungeon turnuvalarında değişilikler yaptı.

World of Warcraft‘ın yapımcısı Blizzard, önümüzdeki dönem için Arena World Championship ve Mythic Dungeon International 2020 planları için açıklamalarda bulundu. Yapılacak olan turnuvalarda format değişikliklerine giderken Nisan 2020 tarihinde başlıyor.

World Of Warcraft E Sporda Yeni Değişikliklere Gidiyor

Battle for Azeroth‘un yavaş yavaş artık sonuna yaklaşırken, 2020 yılında World of Warcraft e-sporu için oldukça hareketli günler bizleri bekliyor. Bunların arasında bu zamana kadar düzenlenilen en büyük LAN turnuvası hem Arena Championship hem de Uluslalarası Mythic Dungeon International mücadelelerine gelen değişiklikler yer alıyor.

World of Warcraft’ın e-spor karşılaşmaları artık YouTube üzerinden yayınlanacak. Canlı yayınların ve tekrarlarınında dahil olduğu hem AWC‘nin hem de MDI‘nın tüm içeriği artık YouTube üzerindeki Warcraft kanalından yayınlanacak. 11 Nisan‘dan itibaren başlayacak olan MDI yayınları için Warcraft’ın YouTube kanalını takip edebilirsiniz.

AWC’nin çevrimiçi eleme kupalarına kayıt önümüzdeki bahar aylarında başlıyor. Çevrimiçi 8 Arena kupasının her biri 10.000 Dolar ödül havuzuyla ve AWC puanlarıyla geliyor. İsteyen herkes bu ödül havuzundan pay kapmak için kayıt yaptırabilir. AWC’nin bu yılki ödül havuzu hiç olmadığı kadar yüksek. 8 takım 500.000 dolarlık ödül havuzundan kendilerine düşen en büyük payı alabilmek için çarpışacaklar.

World Of Warcraft E Sporda Yeni Değişikliklere Gidiyor 3

Mythic Dungeon International ikinci yılı için yepyeni bir zindanla geri dönüyor. Bu sezonun en önemli değişikliklerinden biri, grupların tanımlamasıyla ilgili. Yeni zindan olarak Mechagon Operasyonu geliyor.

  • Avrupa ve Asya (EU/Asya) grubunda Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Kore, Çin ve Tayvan’dan oyuncular yer alacak
  • Amerika (NA) grubundaysa Kuzey ve Güney Amerika, Avustralya ve Yeni Zelanda’dan katılan oyuncular yer alacak

Takımların gruplara ayrımı ise bünyesinde bulundurduğu oyuncuların hangi ülkeden olduklarına bakılarak yapılacak. MDI, arena turnuvasına göre biraz daha az bir ödül havuzuna sahip olsa da azımsanmayacak derece de iyi bir ödül havuzuna sahip. 300.000 Dolarlık ödül havuzuna sahip olan MDI’da takımlar kendilerine düşen en büyük tutarı alabilmek için mücadele edecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.