Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

World Of Warcraft Classic’te Arathi Basin Battleground’ı Açıldı

Arathi Basin artık oyuncuların kullanımına açılmış durumda.

World of Warcraft Classic, Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen MMORPG oyunu, World of Warcraft’ın ilk çıkmış hali olan Vanilla olarakta bilinen oyunun 2005 yılında çıkmış olan ilk sürümüdür. Blizzard 27 Ağustos 2019 yılında piyasaya sürdüğü oyunda eski oyuncularını tekrar kazanabilmeyi hedeflerken bunu başarmış gibi duruyor.

World Of Warcraft Classicte Arathi Basin Battlegroundı Açıldı

Blizzard, World of Warcraft’ı çıkarırken oyunu Phase’e yani bölümlere bölmüş ve bunları belirli tarihler arasında yayınlayarak oyunun son sürümünün bütün özelliklerini aynı anda getirmemeye karar vermişti. Phase sisteminin getirilmesinin sebebi ise oyunun uzun süreli oynanabilmesini sağlamaktı.

Molten Core ve Onyxia Lair ilk iki raid olarak karşımıza çıktı, ardından Blizzard tarafından paylaşıldığı gibi Dire Maul ve aslında Classic’i Classic yapan ve bir çok oyuncunun sevdiği PvP mod’u devreye girdi. Warsong Gulch ve Alterac Valley Battleground’ları aktif hale gelirken, bugün gece saatlerinde yapılan haftalık bakımın ardından artık Arathi Basin Battleground’ı artık oyuncuların erişimine açılmış durumda.

Ayrıca oyunun ikinci raid’i olan Blackwing Lair geçtiğimiz haftalarda canlı sunucuları gelmiş ve oyuncular Neferian‘ın karşısına çıkmıştı. Arathi Basin Battleground’ına kısaca değinecek olursak, 15v15 olarak toplamda 30 kişinin savaştığı alanda 5 bölgede hakimiyet sağlamaya çalışarak, 2000 puan’ı toplayan kazanıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.