Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

World Of Warcraft Classic: Phase 3’te Bizleri Neler Bekliyor ?

World of Warcraft: Classic Phase 3 yeni raid ve bir çok özellik ile 12 Şubat'ta bizlerle olacak.

Blizzcon 2017’de duyurulan World of Warcraft: Classic 26 Ağustos 2019’da gerçekleştirdiği hızlı çıkışın ardından, önceden belirlediği şekilde aşama aşama içerik yayınlamaya devam ediyor.

blackwing lair 2

Şu ana kadar çıkan iki Phase oyunun çıkışından önce açıkladıkları plandan farklı şekilde yayınlandı; Phase 2’de çıkması öngörülen Dire Maul Phase 1’in sonunda, Phase 3’de çıkması öngörülen Alterac Valley ve Warsong Gulch battlegroundları Phase 2’nin sonunda yayınlandı. Blizzard bunlara sebep olarak oyuncuların ilgisini gösterdi ve gerektiği durumlarda Phase’lerin içeriklerinin geriye çekilebileceğini açıkladı.

Şimdi de sırada Phase 3’ün geri kalanı var: Darkmoon Faire ve Blackwing Lair.

Blizzcon 2019’da çıkış tarihi 2020’nin başı olarak açıklanan bu iki içerik, artık kesin çıkış tarihlerine de sahip. Darkmoon Faire 5 Şubat haftası ile, Blackwing Lair ise 12 Şubat’ta oyuncuların erişimine açılacak.

Darkmoon Faire’da oyuncuları Darkmoon Deckler ve Trinket’ler bekliyor. Her ayın başında bir haftalığına Thunder Bluff’ın veya Stormwind City’in önünde yer alacak olan Darkmoon Faire, Classic’te instance şeklinde değil bu yüzden World PvP’ye açık olacak ve burada bizleri büyük bir PvP şöleninin beklediği kesin.

Blackwing Lair’ın attunement questi 10 Ocak itibariyle oyuncuların erişimine açıldı. 12 Şubat itibariyle Blackwing Lair’da oyuncular Nefarian ve birçok diğer boss ile karşılaşma imkanına sahip olacaklar. Blackwing Lair’ın açılması aynı zamanda Thunderfury Legendary eşyasının’da oyuncuların erişimine açılması anlamına geliyor.

Tüm bunlara ek olarak oyunculara level 50 class questleri gelecek, bu questlerin sonucunda 3 güçlü eşyadan 1 tanesini seçme imkanına sahip olacaklar ve bu quest’ler bizi tekrar Sunken Temple’a götürecek.

Ayrıca vanilla WoW’un 1.6 ve 1.7 patchlerinde eklenen bir çok eşya yeni reputation ödülü olarak bazı factionların vendorlarında yerlerini alacak.

Bu factionlar şu şekilde: Argent Dawn, Thorium Brootherhood, Timbermaw Hold, Silverwing Sentinel ve Warsong Outriders.

Gelecek güncelleme notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. Hakan

    Çok güzel bir yazı olmuş, elinize sağlık. Acaba Vanillanın tamamı bittiğinde, Naxx falan da çıktığında Blizzard ne yapmayı düşünüyor merak ediyorum.

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.