Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

World Of Warcraft, Burning Crusade Classic’i Test Etmeye Hazırlanıyor Olabilir

World of Warcraft: Classic ile birlikte eski oyuncularını geri kazanmayı başaran Blizzard bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda haberini de yapmış olduğumuz üzere oyunun ilk genişletme paketi olan Burning Crusade için bir dizi sorular içeren makale yayınlamıştı. Makale’nin içerisinde oyunculara Burning Crusade’in yeniden Classic gibi gelip gelmeme konusu hakkında fikir almak isteyen Blizzard büyük çoğunlukla olumlu yanıtlar aldı.

World Of Warcraft Burning Crusade Classici Test Etmeye Hazirlaniyor Olabilir 1

Resmi olarak duyurulmamış olsa da, Burning Crusade’ muhtemelen önümüzdeki yıl World of Warcraft Classic sahnesine geleceği varsayılıyor. Blizzard, 2020 yılının bahar ayında oyunculara alternatif sunucu türü hakkında bir anket gönderdi. Bu anketin sonucunda ise oyuncuların büyük bir çoğunluğu tıpkı oyunun orijinal hali gibi Burning Crusade içinde bir sunucu istediler.

World of Warcraft denilince topluluk için ilk akla gelen sitelerden biri olan Wowhead bugün yayınlamış olduğu bir gönderide Blizzard’ın, Classic Beta istemcisini Battle.net uygulama kataloğuna eklediğini, güncel olmayan bilgilere sahip ve kullanımdan kaldırılmış olarak işaretlenmiş Burning Crusade Classic beta testi için kullanmaya hazırlandığına dair bir bilgi paylaştı.

World of Warcraft: Classic content’inin neredeyse sonuna gelindi ve geriye sadece birçok WoW oyuncusunun sevdiği Raid’lerden biri olan Naxxramas kaldı. Naxxramas’ın gelmesi ile birlikte Classic için ayrıca bir Raid gelmeyecek. Bu nedenle 2021 yılı içerisinde World of Warcraft: Burning Crusade Classic‘in gelme ihtimali oldukça yüksek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.