Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

World of Warcraft Battle for Azeroth 8.1 Yamasıyla İşlemci Performansı Artıyor

Blizzard optimizasyon geliştirmelerini sürdürüyor.

Daha önce Blizzard World of Warcraft Battle for Azeroth’un patch 8.0 yamasıyla birlikte oyuna DX12 desteği eklemişti. Buna rağmen DX12 performansı DX11’deki kadar ideal olmamıştı. Problemlerle baş etme yolunu seçen Blizzard, işlemci multi-thread özelliğini geliştirmek isterken, 8.1 güncellemesiyle önemli performans geliştirmeleri sağlıyor.

world of warcraft battle for azeroth 8 1 yamasiyla islemci performansi artiyor 1

World of Warcraft Battle for Azeroth 8.1 güncellemesi şu anda PTR sunucusunda aktif durumda. Wowhead sitesi de 8.0 ve 8.1 sürümleri arasındaki farkı araştırdı. Bunun için de Intel Core i7 8700K işlemci, MSI Nvidia GTX 1070 ekran kartı ve 32GB DDR4 RAM kullandı.

Yeni DX12 optimizasyonları sayesinde Battle for Azeroth’un 1080P’de DX11’e göre performansı yüzde 23 oranında artıyor. Aynı zamanda 4K çözünürlükte de yüzde 16 artış söz konusu. Bu da aslında oyunlarına DX12 ile Vulkan’ı entegre etmeyi düşünen firmalara örnek teşkil etmekte.

Yeni DX12 işlemci optimizasyonlarını test etmek isteyenler yeni World of Warcraft Battle for Azeroth güncellemesini PTR sunucusu üzerinden indirebilir ve DirectX 12 API’ı seçebilirler. Ardından Config.wtf dosyasının sonuna şu kodları eklemeniz gerekiyor:

SET gxMTPrepass “1”

SET gxMTOpaque “1”

SET gxMTDisable “0”

SET gxMTBeginDraw “1”

SET gxMTShadow “1”

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.