Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

World Of Tanks’ın Yayınlanan Podcast’inde Oyuncular İçin Ödüller Dağıtılıyor

World of Tanks'ın yeni ödüller sunduğu ve her hafta düzenleyeceği podcast'i duyuruldu.

Bildiğiniz üzere World of Tanks uzun süredir Steam üzerinde en çok oynanan ücretsiz oyunlardan biri. Tank simülasyonu oyununun yayıncı firması olan Wargaming.net 14 Mayıs 2020 tarihinde düzenlemiş olduğu Tank Nuts adında ki ilk podcast’ini yayınladı.

World Of Tanksın Yayınlanan Podcastinde Oyuncular İçin Ödüller Dağıtılıyor

Geçtiğimiz günlerde World of Tanks, resmi web sitesinde Tank Nuts isimli ilk podcast yayınını duyurmuştu. Tank Nuts “Tankların İçinde” video serisinden tanımış olabileceğiniz, 30 yıl İngiliz Ordusunda görev yapan Gazi Richard Cutland tarafından sunulan Tank Nuts; tarihçiler, yazarlar, dublörler, gaziler, ünlü kişiler ve bunun gibi zırhlı araç dünyasından en saygın konuklarla birlikte derin sohbetlere dalınan bir programdır.

İlk bölümümüzde ise Jim Dowdall‘ı programımızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” diyor World of Tanks. Onu tanımıyorsanız bile kesinlikle filmlerini izlemişsinizdir. Jim, eğlence sektöründeki 40 yıllık deneyimiyle IMDb‘de toplamda 200’den fazla filmde görev almış ve 12 Kahraman HaydutKartal Yuvası, dokuz James Bond filmi, PiyanistEr Ryan’ı Kurtarmak ve yakın zamanlarda da Fury‘nin setinde yer almıştır. Kendisi de bir nevi tank delisi olan Jim, ayrıca büyük bir II. Dünya Savaşı koleksiyoncusudur ve hatta İmparatorluk Savaşı Müzesi‘nde de konferans vermişliği vardır.

Podcast’in yanı sıra ayrıca World of Tanks podcast’i izleyip yararlanan ve oyunu oynamak isteyen her oyuncu için aşağıdaki içeriklere sahip olabileceği bir de link bırakmıştır, eğer aşağıdaki ürünlere siz de sahip olmak istiyorsanız buraya tıklayabilir ve TANKNUTS kodunu girebilirsiniz.

  • Matilda Black Prince (U.K.) tier 5 premium tank
  • T-127 (U.S.S.R.) tier 3 premium tank
  • 7 days of World of Tanks Premium account
  • 1 garage slot
  • 100% crew
  • T-34-85M (U.S.S.R.) tier 6 premium tank rental

Tank Nuts with Richard Cutland and Mr. Richard Smith OBE – Director of the Tank Museum in Bovington!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.