Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

World Of Tanks’e Yeni Oyun Modu Geliyor

World of Tanks oyuncularının talep ettiği, devasa savaş modu oyuna ekleniyor.

World of Tanks oyuncuları uzun zamandır yeni haritalar, yeni savaş modları ve yeni savaş ekipmanları istiyordu. Wargaming, oyuncularının bu isteğini yerine getirmek için Avusturyalı Bongfish ile anlaştığını duyurdu. Oyunun ana kısmındaki çalışmaları aksatmamak için ekibe destek olmaları amacıyla ortaklık kurulan Bognfish ile birlikte, yeni oyun modu Ön Cephe yaratılacak.

world of tanks ön cephe

10 Nisan’da sandboxa çıkacak olan Ön Cephe devasa savaş alanları ve yepyeni bir muharebe heyecanı sunacak. 5’li takımların yer aldığı 30’a 30 savaşlar ve Seviye X araçlarda (orta/ağır tanklar, tank avcıları ve topçular) ve Seviye VIII hafif tankların karşı karşıya geldiği çok zorlu mücadeleler bulunacak.

Bu kadar büyük bir savaşı 1 kilometrelik haritalara sığdıramayacakları için, bir tarafı saldırı ve bir tarafı savunmadan oluşan 9 kilometrelik haritalar oyuna eklenecek. Kontrollü saldırı taktikleri ve düşmanı engellemeye yönelik savunma hatları dahilinde savaşacaksınız.

10 Nisan’da sandboxta başlayacak olan testin ardından moddaki tüm araçlar için Seviye X’e dönülecek. Yeni mod henüz son aşamasıyla hazır değil ve büyük emek gerektiriyor. Bunun için Bongfish ile anlaşan ekip, modun geliştirilmesi için oyunculardan da yüksek katılım bekliyor. World of Tanks internet sitesinde yayınlanan duyuruya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.