Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

World of Tanks Yapımcıları Tek Kişilik Mod Geleceğini Duyurdu

Online oyunlar arasında bulunan World of Tanks yeni güncelleme ile tek kişilik mod'un da geleceğini duyurdu. Oyuncular tek kişilik mod'u öncelikle PS4 ve Xbox One'da deneme fırsatı bulacak.

Son yıllarda ki online oyunlar arasında rekabet hız kesmeden devam ediyor.

görselssss

Eskiden oyunlar da öncelikle tek kişilik mod’lar olur ve oyuncular çoklu oyun desteği için aylarca hatta yıllarca beklerlerdi. Ancak günümüzde sistem tam tersi bir hal aldı. Artık online oyunlar çoklu moda sahip ve oyun severler tek kişilik mod beklemekte.

Oldukça kaliteli grafiklere sahip olan World of Tanks yeni güncelleme ile tek kişilik mod’un geleceğini oyun severlerle paylaştı. Sürükleyici hikayesi ile oyuncular için bağımlılık haline gelen World of Tanks oyun içerisine ilk defa tek kişilik mod senaryosu ekliyor.

Tek kişilik senaryo hikayesini paylaşmayan yapımcı şirket, tek kişilik mod ile online oyunlar arasında  büyük ses getireceğini düşünüyor.  Oyun tek bir senaryo yerine birbiriyle ilişkili 4 senaryo dan oluşmaktadır.

World of Tanks yedinci yaş gününde 100 milyondan fazla oyuncu sayısına ulaşarak online oyun sektöründe büyük bir başarıya imza atmış durumda.

Unutmadan hatırlatalım World of Tanks’in senaryo modu öncelikle olarak konsol sürümü ile oyun severlerle buluşacak. Yani oyunu öncelikle PS4 ve Xbox One’da deneme fırsatı bulacaksınız.

Eğer oyun konsol’da oynandıktan sonra beklenen ilgiye ve beğeniye ulaşılırsa oyun PC versiyonu ile de karşımıza çıkacak. Daha sonra da mobilize olarak gelmesi beklentiler arasında.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.