Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

World Of Tanks Konsol’un 1. Sezonu Başlıyor

World of Tanks Konsol için 1. sezonu açıklandı. Yeni sezon'da WWE ile yapılan iş birliği ile birlikte WWE'nin önde gelen ve bilindik isimlerinden ilham alınan tank görünümleri yer alacak.

World of Tanks‘ın geliştiricisi olan Wargaming, WWE ile yapmış olduğu iş ortaklığı ile birlikte World of Tanks Konsol Sezon 1 SummerSlam’i duyurdu. Yarın, 22 Temmuz 2020 tarihinde başlayacak olan birinci sezon 21 Eylül 2020 tarihine kadar sürecek. Bu yeni sezonda WWE’den ilham alan tanklar, yeni garajlar ve çok daha fazlası yarından itibaren World of Tanks Konsol’da olacak.

World Of Tanks Konsolun 1. Sezonu Başlıyor

Yeni sezonun bir parçası olarak, oyuncular WWE Süperstarları Undertaker ve Becky Lynch‘in yanı sıra WWE Hall of Famers’ı Andre the Giant, Sgt. Slaughter ve Steve Austin‘den ilham alınarak yapılmış olan tankları kontrol edebilme şanslarına sahip olacaklar.

Ayrıca bunun yanı sıra Ağustos ayında oyunculara, tankları için destansı superstar tanıtımları, her bir Premium Koleksiyon Tankı için benzersiz görseller ve ek olarak başlayacak olan yukarıda belirtilen beş Süperstar ve efsaneyi içeren iki mürettebat sandığı dahil olmak üzere Roman Reigns, Randy Savage, Roddy Piper, Ric Flair ve Shawn Michaels için yeniden tasarlanmış tank görünümleri’nin yanı sıra WWE Garajlarını deneyimleme şansı verilecek.

Son olarak bu yeni gelecek olan sezon ile birlikte çapraz platform desteği gelecek ve hem PlayStation 4 hem de Xbox One oyuncuları birlikte oynayabilecekler.

World of Tanks: SummerSlam Season Trailer!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.