Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wolfteam’e Yeni Karakterler Ve Harita Eklendi

Wolfteam' eklenen 4 yeni Diriliş karakteri ve Müze Haritası, heyecanı artırıyor.

Wolfteam’de Diriliş saflarına eklenen 4 yeni karakter ve birinci şahıs nişancı haritalarında eşine az rastlanan Müze Haritası, son güncelleme ile bütün oyuncular için yayınlandı. Netmarble Games tarafından kısa süre önce oyuncuların beğenisine sunulan yeni harita, oldukça büyük ilgi gördü. Keşif heyecanı ile dolan oyuncular yeni haritanın ustası olmak için oyunda uzun saatler geçirdi.

wolfteam müze

Diriliş Serisi için oyuna eklenen 4 yeni karakter de güçleri ile ön plana çıkıyor. Oyun içindeki en güçlü karakterlerin arasında yer alan 4 yeni isim, Reinhard Schneider, Adriana Tenorio, Marien Arnault ve Hamadah bin Shabah olarak duyuruldu.

Reinhard kurt formuna büründüğünde rakiplerini ezip geçebilecek kadar saldırgan oluyor. Adriana ise sert mizacı ve agresif tavırları ile yanına kolayca yaklaşamayacağınız bir karakter olarak ortaya çıkıyor. Marien, narin ve güçlü yapısını sinsi ataklar geliştirmek için kullanıyor. Sol kolunun muhteşem gücü ile Hamadah, kurt formunda rakiplerine çok az şans bırakıyor.

Oyuna yeni eklenmelerinin şerefine yukarıda saydığımız dört karaker 80 EK Gelişim Puanı ve % 50 Altın kazanma şansı sunuyor.

Oyuna eklenen yeni Müze Haritası, muhteşem savaş yeteneklerini sergilemek isteyen dört yeni karakter tarafından keşfedilmeyi bekliyor. İhtişamlı atmosfere yer alan eserlerin gizemli bir güç barındırdığını keşfeden karakterler, damarlarında akan Epoxy sayesinde bu güce doğru çekilirler. Pusuda bekleyen düşmanlar ile kapışma başlar.

Yeni karakterleri ve Müze Haritası’nı tanıtan fragmanları aşağıdaki ekranlarda izleyebilirsiniz.

4 Yeni Karakter Oyunda

Müze Haritasında Kapışmaya Hazır mısın?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.