Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wolfteam’e Mardin Haritası Geliyor

Milyonlarca oyuncusu bulunan Wolfteam'e Mardin'in tarihi sokaklarından esinlenilerek yaratılan yeni bir harita geliyor.

Netmarble tarafından haber verilen yeni güncelleme ile Wolfteam’e yepyeni bir harita, 4 yeni silah ve 2 yeni dövme seti geliyor. Yeni harita, Mardin’in eşsiz güzellikteki tarihi sokaklarından esinlenilerek yaratıldı. Ayrıca bu güncelleme ile oyundaki klan arama sistemi de değişiyor. Türkiye’nin en çok oynanan FPS oyunu olan Wolfteam, daha gerçekçi bir rekabet heyecanı yaşamak için yeniliklere gidiyor.

wolfteam yeni harita mardin

18 Mayıs tarihinde yayınlanan güncelleme ile 30 milyonu aşan oyuncu sayısına sahip Wolfteam, hem eski oyuncularını heyecanlandıracak yenilikler ediniyor hem de yeni oyunculara göz kırpacak kadar akıcı bir hale bürünüyor diyebiliriz. Mardin haritası ile yepyeni bir oyun heyecanı sunacak olan Wolfteam, yeni silahlar ve içeriklerle de yelpazesini genişletecek.

Ölüm Oyunu modu için geliştirilen Mardin Taş Evler haritası ile oyuncular, tarihi ve gizemli bir doku içinde Wolfteam heyecanı yaşamanın ayrıcalığını tadacak. Ayrıca yine bu güncelleme ile Tren İstasyonu haritası, Kurt Akını modu için aktif hale gelecek.

Oyuna 4 yeni silah da ekliyor. Bunlardan AG-302 Kasırga silahı şu ana kadar Wolfteam arenasında görülmüş en güçlü pompalı silah olacak. AG-511 Fırtına silahı ise oyundaki en karizmatik görünüme sahip silahlardan biri. Bunların yanı sıra eklenen HKNOB-21 Yeşil Dev ve Pal Akbaba silahları da oyun envanterini genişletecek. Karakterlerinin daha ayrıcalıklı görünmesini isteyen Wolfteam oyuncuları için Yeşil Dev ve Akbaba Dövme Setleri oyuna eklenecek.

Klan arama sistemine gelecek olan yenilikler ile oyuncular, oynadıkları klanı kurulma zamanı ve savaş türüne göre aratabilecekler. Aşağıda yer alan görsellerle Mardin haritasına göz atabilirsiniz.

wolfteam mardin 1

wolfteam mardin 2

wolfteam mardin 3

http://www.joygame.com/wolfteam/ adresine giderek oyun hakkında daha detaylı bilgi edinebilir ve Wolfteam maceranıza başlayabilirsiniz. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.