Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wolfenstein 2’den Sahneler Barındıran Oynanış Videosu Geldi

Alternatif bir gerçeklikte, Naziler tarafından yönetilen Amerika'da geçecek olan Wolfenstein 2'yi çok sayıda oyuncu merak ediyor. Kısa süre önce yayınlanan video, oyunda karşınıza çıkacak olan alternatif Amerika'nın atmosferini sunuyor.

Machine Games tarafından geliştirilen ve Bethesda tarafından yayınlanacak olan Wolfenstein 2: The New Colossus, oyuncuları alternatif bir gerçeklikle tanıştıracak. İkinci Dünya Savaşı sonucunda galip gelen Naziler, Amerika Birleşik Devletleri’nin yönetimini ele geçirirler. Amerika vatandaşları ise ülkelerini işgalcilerden kurtarmak için gizli bir örgütlenmeye giderler ve Naziler ile savaşmaya karar verirler. Ancak bu kolay değildir ve Naziler’in o çok iyi bilinen istihbarat teşkilatı işleri kat be kat zorlaştırmaktadır. Ana karakterimiz ise, her yerde karşısına çıkan Nazi askerleri ve hatta robotlar arasında yolunu çizmeye çalışacaktır.

wolfenstein colossus gameplay

Kısa süre önce Bethesda tarafından yayınlanan videoda, oyunda karşımıza çıkacak diyalog sahnelerinden heyecan verici olan bir tanesini izleme şansımız bulunuyor. Ana karakterimiz, yangın söndürme tüpü biçiminde görünen bir atom bombası ile ucuz bir lokantaya girer ve bara oturur.

Ardından gelen Nazi subayı, karaktere laf atar ve işleri kimliğini isteyecek noktaya kadar uzatır. Bir yandan çilekli milkshake içen ve bir yandan da karakterin kim olduğunu çözmeye çalışan subay, gerilimi yükseltmeye başlar.

Oyun 27 Ekim 2017 tarihinde piyasaya çıkacak. Playstation 4, Xbox One ve PC platformları için geliştirilen Wolfenstein 2, ön siparişe açılmış durumda. Oyunun PC versiyonu Steam üzerinden 266 Türk lirası fiyat etiketiyle ön siparişe açılmış durumda. Buraya tıklayarak mağaza sayfasına gidebilirsiniz. Yayınlanan videoyu aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

Wolfenstein II: The New Colossus – Strawberry Milkshake

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.