Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wolfcity Turnuvasının Yeni Durağı Diyarbakır Olacak!

Wolfcity Turnuvası 25 Kasım'da Diyarbakır'da yapılacak.

Ülkemizin 8 farklı ilinde gerçekleştirilen Wolfcity turnuvasının yeni adresi Diyarbakır olacak. Onlarca farklı oyuncu yeteneklerini sergileyebilecek.

Wolfcity Turnuvasının Yeni Durağı Diyarbakır Olacak 2

Ülkemizde en çok oynanan FPS oyunlarının başında gelen Wolfteam, 8 farklı şehirde en iyi oyuncularını karşı karşıya getiriyor. İzmir, Gaziantep, Ankara, Adana, Trabzon, Diyarbakır, Bursa ve Ankara olmak üzere 8 farklı ilimizde boy gösteren Wolfcity turnuvası, bu hafta da Diyarbakır’a konuk oluyor. ASUS Wolfteam Türkiye Kupası Kırmızı Sezon’un 4’üncü Wolfcity karşılaşması 25 Kasım’da kapılarını Diyarbakır’da oyunculara sunacak.

Real İnternet Cafe’da düzenlenecek olan turnuvaya başta Diyarbakırlı oyuncular olmak üzere çevre illerden de oyuncular bekleniyor. Yapılan turnuvada başarılı olan takım ve oyuncular, Aralık ayı içerisinde İstanbul’da düzenlenecek olan ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 finallerinde mücadele etmeye hak kazanacak.

Netmarble EMEA Genel Müdür Yardımcısı Aras Şenyüz, “Ülkemizde en çok ilgi gören espor turnuvaları arasında Wolfteam’in sağlam bir yeri var. Diyarbakır’la birlikte 8 ilimizi dolaşan Wolfcity Turnuvalarında oyuncularımızla buluşuyoruz. Diyarbakır turnuvasında da esporcuların tüm yeteneklerini sergileyerek, sportmenlikten ödün vermeden kozlarını paylaşacaklarına inanıyorum. Bütün takım ve oyunculara başarılar diliyorum” dedi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.