Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wolfcity Turnuvasının İlk Maçları Antalya’da Başlayacak!

Wolfcity heyecanı Antalya'da başlayacak.

Türkiye’nin en çok oynanan fps oyunu olarak bilinen Wolfteam yine bir turnuva ile oyuncuların yüzünü güldürmeye hazırlanıyor. Turnuvanın ilk start alacağı yer Antalya olarak duyuruldu.

Wolfcity Turnuvasının İlk Maçları Antalya’da Başlayacak 2

Wolfteam Türkiye Kupası 2019 kapsamında düzenlenen Wolfcity turnuvalarının ilk maçları Antalya’da yapılacak. Netmarble Türkiye’nin verdiği destek ile düzenlenen turnuvalar ile Türkiye’nin dört bir yanında en yetenekli Wolfteam oyuncuları karşı karşıya gelecek. 28 Nisan 2019’da Antalya’da start alacak olan turnuva, Mynet Espor Arena’da düzenlenecek. Düzenlenen turnuvaya hem Antalya hem de çevre illerden yoğun katılım bekleniyor.

Ülkemizde 8 yıldan fazla bir süredir oyun severler tarafından ilgiyle oynanan Wolfteam kitlesini de artırmaya devam ediyor. Antalya’da düzenlenecek olan turnuva sonrasında başarılı olan oyuncular İstanbul’da düzenlenecek olan Wolfteam Türkiye Kupası 2019 finallerinde mücadele etme hakkı elde edecekler.

Netmarble Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Aydoğdu, “PC oyunları arasında Wolfteam ülkemizde espor turnuvalarının ilgi gören oyunu oldu. Yıl boyunca turnuva düzenlediğimiz her şehirde büyük bir heyecan yaşanıyor. Bu heyecanı şimdi sezonun ilk maçı için Antalya’ya taşıyoruz. Antalya’nın en iyi Wolfteam takımlarının mücadele edeceği heyecan dolu maçlar izleyeceğimize inanıyorum. Turnuvaya katılan takımlara ve oyunculara başarılar diliyorum” diyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.