Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wolfcity Turnuvası Adana’ya Geliyor

Wolfcity Turnuvası kapsamında şehirleri dolaşan Wolfteam ekibi, sıradaki duraklarının Adana olacağını açıkladı.

Wolfteam Türkiye Kupası 2017′in önemli ayaklarından biri olan Wolfcity Turnuvaları, farklı şehirleri ziyaret etmeye devam ediyor. Netmarble Türkiye ekibi tarafından düzenlenen turnuvaların sıradaki ayağı Adana’da gerçekleşecek. Türkiye Kupası Büyük Finali kapsamında zafer arayışına çıkmak isteyen takımlar, Adana’nın heyecan verici atmosferinde kozlarını paylaşacak. Ülkemizin en çok oyuncuya sahip FPS’lerinden biri olan Wolfteam, Adana’yı 27 Mayıs 2017 tarihinde ziyaret edecek.

wolfteam wolfcity adana

16 takımın mücadele edeceği turnuvada zafere ulaşan takım 2.500 Türk lirası değerindeki nakit para ödülünün de sahibi olacak. Adana’daki turnuva, 8 farklı şehirde gerçekleşmekte olan oyunların 5. aşamasını oluşturacak. Çevik Gaming Center’da düzenlenecek olan Wolfcity Adana Turnuvası, en tutkulu Wolfteam ekiplerinin nefes kesen mücadelelerine sahne olacak. Adana’da toplamda 90 oyuncu zafere ulaşmak için çabalayacak.

Netmarble EMEA Pazarlama ve Mobil Direktörü Aras Şenyüz, Netmarble olarak amaçlarının Türkiye’de gençlere e-spordan istihdam yaratmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Hem PC tarafında Wolfteam oyunumuzla, hem de mobil tarafında Paramanya oyunumuzla e-spor turnuvalarını düzenlemeye 2017 yılında da devam edeceğiz. Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Adana’da da Wolfteam’in tutkulu ve sıkı oyuncuları var. Adana turnuvasında e-sporcuların tüm yeteneklerini çekişmeli bir mücadelede sergileyeceklerini düşünüyorum. Turnuvalara katılacak tüm takımlara ve oyunculara şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Toplamda 8 farklı şehri ziyaret edecek olan turnuva İzmir, Gaziantep, Ankara, Adana, Trabzon, İstanbul, Bursa ve Antalya ayaklarından oluşuyor. 7 yıla yaklaşan bir süredir daima sayısı artan bir oyuncu topluluğuna sahip olan oyun ülkemizin en çok zaman harcanan çevrimiçi oyunlarından biri olma özelliğini de taşıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.