Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wolcen Yoğun İzdiham İle Karşılandı, Oyunun Sunucuları Yetersiz Kaldı

Wolcen: Lords of Mayhem lansman sonrasında 100.000 fazla eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı. Sunucular çöktü.

Bilgisayar platformu oyuncuları için 13 Mart 2020’de lansmana çıkan ve haftalar önce ön siparişlere açılan Wolcen: Lords of Mayhem şu sıralar dünyanın dört bir yanındaki oyuncular tarafından oynanmaya devam ederken yapımın sunucularının yetersiz kaldığı ortaya çıktı.

Wolcen Yoğun İzdihama İle Karşılandı Oyunun Sunucuları Yetersiz Kaldı 2

Wolcen Studio tarafından geliştirilen ve 61.00 TL olarak Steam üzerinde yayınlanan Wolcen: Lords of Mayhem tek oyunculu ve çevrimiçi eşli oyunculu olarak oynanmaya devam ederken yapım Steam üzerinde ‘karışık’ olarak değerlendirildi. Oyunculara fantastik bir RYO deneyimi sunan yapım hafta sonu olumsuz haberler ile gündeme geldi.

PC Games N’in haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Wolcen: Lords of Mayhem ikinci gününde 100.000’den fazla eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşmış. Habere göre yapımın SteamDB oyuncu sayısı yayınlandıktan sonraki gün 100.000 eş zamanlı oyuncuyu geride bırakmış ve oyunun sunucuları bu izdiham karşısında yetersiz kalarak çökmeler yaşanmış.

Detaylara göre oyunun sunucuları oyunculardan gelen taleplere yetişememiş ve şu sıralar bağlantı sorunları ile anılıyormuş. Bağlantı sorunları beraberinde bazı efektlerin bozulmasına da yol açmış. Oyuncular bazen karakterlerinin kaybolduğunu, içeriklerin  sıfırlandığını belirtmişler.

Geliştirici ekip oyunun sunucu kapasitesini artıracakmış.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.