Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wizard101 10. Yılını Kutluyor!

Wizard101'de 10. yıl coşkusu yaşanıyor.

Çocuk dostu sıra tabanlı MMORPG oyunu Wizard101 bu ay 10. yılını kutluyor. KingIsle Entertainment tarafından geliştirilen başarılı MMO oyunu uzun süredir piyasada ve onuncu yıl kutlama etkinlikleri sebebiyle oyunda pek çok yeni görev pet ve çekiliş olacak. Böylece yapımcı firma oyuna sadakatini yıllar boyunca gösteren oyunculara birer jest yapmış olacak. Fakat daha da heyecan verici olan şey, Wizard101’in bu ay aynı zamanda Steam çıkışını yapacak olması.

wizard101 10 yilini kutluyor 1

Hem Wizard 101, hem de Pirate101 oyunları geçtiğimiz yıl Steam Greenlight platformu üzerinde listelenmişti. Bu da aslında KingIsle’ın oyunlarını Steam’e getireceğine işaret ediyordu. Aradan geçen bir yılın ardından Wizard101 için resmi Steam sayfası 20 Ağustos’ta gözükmüştü. Bu ay da oyun Steam çıkışını gerçekleştirecek.

Wizard101 free to play yapıda, yani oynaması ücretsiz bir MMORPG oyunu fakat içindeki pek çok içeriğe erişmek için aylık üyelik gerekiyor ya da bu bölgeleri tek tek crown puanlarıyla satın almak gerekiyor. Fakat oyuncuların gerçek para ödemek yerine bu crown puanlarını yavaş yavaş günlük görevleri yaparak ya da arkadaşlarını oyuna davet ederek toplama şansları da var.

The Empyrean Castaway Bundle for Wizard101

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.