Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Winter Sports Games PC’ye Geldi!

Konsol platformunda beğenilen Winter Sports Games Steam'e geldi.

24 Ekim 2019’da PlayStation 4 ve Nintendo Switch platformuna çıkan Winter Sports Games oldukça çok beğenilmişti. Bilgisayar platformu için de geliştirilen yapım geçtiğimiz hafta Steam üzerinde lansmana çıktı.

Winter Sports Games PC’ye Geldi 2

Konsollarda oldukça beğenilen Winter Sports Games tek oyunculu bir oynanış üzerine kurulu. Oyuncular dilerlerse kayak yapma deneyimini tek başlarına dilerlerse de bir arkadaşları ile bölünmüş ekranda oynayabilirler. 2 ile 4 oyuncuya kadar da çok oyunculu oynama fırsatı veren yapım rengarenk içeriklere ev sahipliği yapıyor. Birbirinden farklı kış spor dallarının yer aldığı oyunda dileyen oyuncular buz hokeyi yapma deneyimi de yaşayabilecekler.

5 farklı dil desteğine sahip olan yapımda Türkçe dil desteği yer almazken oyunculara gerçekçi kayak pistleri sunuluyor. Birbirinden farklı engellerin ve zorlukların yer aldığı yarış pistlerinde oyuncular kayağa dair yeteneklerini sergileme fırsatı da elde edecekler.

Birbirinden farklı şampiyonaların ve turnuvaların da yer aldığı oyun da çeşitli görsel efektler eşliğinde eğlenceli anlar yaşanacak. Yapılan şampiyonalarda oyuncular çeşitli başarımların ve kupaların da sahibi olabilecekler.

Winter Sports Games Steam üzerinde 32.00 TL olarak lansmana çıktı.

Minimum Sistem Gereksinimleri
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi süreci
  • İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8, Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5 2.4Ghz
  • Ekran Kartı: Geforce 650 veya üstü veya eşdeğeri diğer grafik kartı

Winter Sports Games PS4 Gameplay

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.