Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wilfcity Gaziantep Turnuvasının Kazananı Fenerbahçe 1907 Oldu

Wolfteam tarafından düzenlenen Wolfcity turnuvasının Gaziantep ayağını kazanan takım belli oldu, zafer Fenerbahçe 1907 sporcularının.

Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam, farklı şehirlerde en iyi oyuncularını bir araya getirmeye devam ediyor. Türkiye Kupası 2017 kapsamında düzenlenen Wolfcity turnuvalarının son ayağı Gaziantep’te gerçekleşti. 16 takımın mücadele ettiği maçlarda zafere ulaşan ekip Fenerbahçe 1907 oldu. Takım 2.000 Türk lirası değerindeki ödülün de sahibi oldu. Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan TheMawa ise 500 Türk lirası ikincilik ödülünü almaya hak kazandı. Netmarble Türkiye tarafından organize edilen turnuvanın Gaziantep ayağı, Hızır İnternet Cafe‘de gerçekleşti.

wolfteam fenerbahçe 1907

Yedi yıldan uzun bir süredir Türkiye’de çok büyük bir oyuncu kitlesi tarafından oynanan Wolfteam’in oyuncu sayısı her geçen gün biraz daha büyüyor. Bu ilgiyi karşılıksız bırakmak istemeyen Netmarble Türkiye de farklı şehirleri gezen bir turnuva düzenleyerek en başarılı oyuncuları bir araya getiriyor.

İzmir, Bursa, Gaziantep, Ankara, Trabzon, Antalya, Kayseri ve İstanbul’da düzenlenecek maçlar sonucunda toplamda 200.000 türk lirasını bulan bir ödül havuzu başarılı ekiplere dağıtılmış olacak.

Bir sonraki turnuva Ankara’da düzenlenecek ve maçlar 13 Mayıs 2017 tarihinde oynanacak. Fenerbahçe 1907, İstanbul’da düzenlenecek finallere doğrudan katılma hakkı kazandı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.