Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wild Terra Güncellemeyle Yeni Alanlara, Canavarlara Ve Daha Fazlasına Kavuştu

Henüz erken erişimde olan oyun, güncellemeler ile genişlemeye devam ediyor.

Wild Terra devasa çok oyunculu, Orta Çağ temalı bir yaşama simülatörü. Henüz geliştirme aşamasında olan ve kısa süre önce Steam sayfası üzerinde erken erişime açılan oyun, kendi kısa tarihinin en geniş güncellemesini alıyor. Geliştirici ekibin esprili bir dille ifade ettiği en geniş güncelleme, oyuna çok büyük yenilikler getirmiyor ancak elbette katkıda bulunuyor. Buna yabancı bölgelerde karşınıza çıkabilecek yeni canavarlar da dahil.

wild terra güncelleme

Terk edilmiş, bozulmuş ve tehlikeli alanları ehlileştirip, yeni yapılarla büyütmek henüz mümkün değil. Yine de yabancı göçmenler tarafından yaratılmış küçük köylere ve yaşam alanlarına rastlayabilirsiniz.

Oyuna bu güncelleme ile ahır binaları eklenecek. Yeni ahırları inşa edip kendi hasatınızı biriktirmeye başlayabilirsiniz. Aynı zamanda başka oyuncuların ahırlarında onların paketlenmiş ve hazırlanmış ürünlerine de ulaşabilirsiniz.

Bu özelliklere ek olarak bazı geliştirmeler, elden geçirilmiş grafik düzenlemeleri, yeniden dengelenmiş savaş mekanikleri ve bir kısım hata düzeltmenin yanında çeşitli küçük özellikler de bulabileceksiniz.

Güncellemenin detaylarını içeren notlar Steam sayfası üzerinden paylaşıldı. Buraya tıklayarak güncelleme detaylarına erişebilirsiniz.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.