Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wild Buster: Heroes of Titan Steam’den Kaldırıldı!

İncelemelerde manipülasyon yapan dağıtıcı firmaya Steam ceza verdi!

‘Buy to play’ türündeki yani bir kere satın aldıktan sonra istenildiği gibi oynanabilen, aksiyon – MMORPG türündeki oyun Wild Buster: Heroes of Titan, Steam üzerinden kaldırıldı. Geçtiğimiz saatlerde Steam sayfası silinen Wild Buster: Heroes of Titan için yapımcı firmanın inceleme manipülasyonu yaptığı söylenirken, Steam’in bu konularda taviz vermediği biliniyor.

Wild buster heroes of titan steam kaldirildi 1

Dağıtımcı firma Insel Games ile bağlantılı olduğu tespit edilen birçok hesap ortaya çıkarken, bunlar oyuna sadece pozitif incelemeler yapıyordu ve oynamadan dahi Wild Buster: Heroes of Titan’ı diğer insanlara sıradan bir kullanıcı gibi tavsiye ediyorlardı. Durum Steam yönetimi tarafından tespit edilince de hızlı bir şekilde bunun önüne geçildi. İncelemelerde manipülasyon yapmak Steam tarafından da kullanıcı sözleşmesine aykırı olarak kabul ediliyor ve hiçbir şekilde bu gibi eylemlere izin verilmiyor.

Sonuç olarak Valve tarafından Insel Games’in çıkardığı Wild Buster: Heroes of Titan Steam’den kaldırıldı ve mağaza sayfası da silindi. Şu anda Wild Buster: Heroes of Titan’a Steam’de ulaşmak mümkün olmazken, Insel Games’in CEO’sunun da bunu teşvik ettiği, hatta bir Reddit yazısında itiraf ettiği görüldü.

Insel’in bir diğer oyunu olan Guardians of Ember da Steam’den kaldırıldı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.