Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wikipedia’nın Ardından Imgur’da Artık Erişilebilir Durumda

Wikipedianın ardından Imgur'un da erişim yasağı kaldırıldı.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda uzun zamandır erişim yasağı bulunan Wikipedia‘nın erişim yasağı kaldırılmış ve artık tekrar erişilebilir durumda. Wikipedia’nın ardından bugün Imgur‘nda erişim yasağı kaldırıldı ve erişime açıldı.

Wikipedianın Ardından İmgurda Artık Erişilebilir Durumda

Yaklaşık 2 yıldır Türkiye’den Wikipedia’ya erişim sağlanamıyordu. Mahkeme kararı ile erişimi engellenen Wikipedia 2 yıllık aranın ardından geçtiğimiz haftalarda kaldırılan yasak sonucunda tekrar erişime açıldı. Wikipedia’nın açılmasının ardından kullanıcılar bir süredir Imgur’un açılıp açılmayacağını merak ederken bugün Imgur’un artık erişime açıldığı bilgisi geldi. 2015 yılından beri erişim engeli bulunan Imgur dün gece saatlerinde süpriz bir kararla artık erişilebilir durumda.

Imgur daha çok yurt dışında kullanılan bir fotoğraf uygulaması, kullanıcılar ilginç buldukları fotoğrafları bu platforma yüklerken, Reddit başta olmak bir çok site’de Imgur linki ile gönderilmiş ya da yüklenmiş fotoğraflar yasaklı olan kişiler tarafından görüntülenemiyordu.

Daha önce kullanıcılar Wikipedia ve Imgur gibi sitelere girebilmek için VPN kullanmak zorundaydılar, ancak artık VPN kullanımına gerek kalmadan internet sitelerine erişim sağlayabiliyorlar. Hala giremeyen kişiler ise DNS ayarlarını otomatiğe alıp tekrar girmeyi deneyebilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.