Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

WhatsApp’a Yeni Özellikler Geliyor!

WhatsApp'ın Android platformuna özgü 4 yeni özelliği test ediliyor. Yeni özellikler ilerleyen haftalarda karşımıza çıkacak.

Geçtiğimiz haftalarda aldığı yeni güncellemeler ile birbirinden harika özelliklere kavuşan WhatsApp, dur durak bilmeden çeşitli özelliklere kavuşmaya devam ediyor.

WhatsApp’a Yeni Özellikler Geliyor 2

Öncelikle yeni özelliklerin Android platformuna özgü olduğunu belirterek haberime geçmek istiyorum. Şuan için test aşamasında olarak duyurulan WhatsApp’ın 4 farklı özelliği Android platformunu kasıp kavurmaya niyetli gibi görünüyor. Yeni özelliklerin kusursuz bir şekilde karşımıza çıkması için önce WhatsApp Inc tarafından detaylı bir şekilde test edilmesi gerekiyor. Yeni özelliklerden söz edecek olursak, ilk özellik engelleme sistemiyle alakalı. Yeni özellik ile beraber engellediğiniz bir kişinin isminin üzerine basılı tutarak engeli aktif edebilir ya da engeli kaldırabilirsiniz.

Diğer bir özelliğe gelecek olursak, İOS sürümde yer alan davet linki özelliği Android platformuna da geliyor. Bu özellik ile birlikte kişileri kolay bir şekilde gruplarımızdaki konuşmalara dahil edebileceğiz. Üçüncü özelliğe gelecek olursak, ‘Raporlamak için salla’ diye bir isme sahip olan bu özellik ile beraber uygulamada meydana gelen sorunu telefonunuzu sallayarak WhatsApp Inc’e kolayca bildirebileceğiz.

Uygulamanın son özelliğinden bahsedecek olursak Yönetici Ayarları adında yeni bir sekme eklenecek. Bu sekme ile beraber kurduğumuz grupları daha fazla özelleştirebileceğiz. Hatta seçtiğimiz kişilere toplu mesaj atabileceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.