Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

WhatsApp’a Gelmesi Beklenen 5 Özellik!

Haberleşme uygulamalarının ilk sıralarında yer alan WhatsApp için gelebilecek 5 özelliği sizler için listeledik.

Mobil platformun popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, gün geçtikçe dünya çapında kullanıcı sayısını arttırıyor. Milyonlarca kullanıcı tarafından tamamen ücretsiz olarak kullanılan WhatsApp, bu alanda ki liderliğini koruyor.

WhatsApp’a Gelmesi Beklenen 5 Özellik 1

WhatsApp, geçtiğimiz günler de Apple’ın emojileri ile olan benzerlik için gündeme gelmişti. Bu benzerliğin ardından çalışmalara başlayan WhatsApp, yakın bir zamanda 56 farklı emoji modelini kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlandığını söylemişti. Kullanıcılara sesli arama,, görüntülü konuşma ve mesajlaşma gibi olanakları ücretsiz olarak kullanma imkanı veren WhatsApp, Google Play’de haberleşme uygulamalarının ilk sıralarında yer alıyor.

WhatsApp, hızla büyüyen kullanıcı kitlesi ile sürekli geliştirilmeye ve yenilenmeye devam ediyor. Bu haberimiz de sizlere WhatsApp için gelmesi beklenen 5 özelliği paylaşacağız.

1 – İşletme Profilleri

Günümüz de işletmeler Twitter, Facebook ve Instagram hesapları açarak müşterilerine daha hızlı ulaşıyor. WhatsApp Business ile işletmeler hesap açabilecek ve profillerini doğrulayabilecekler.

2 – Çıkartma

Facebook Messenger’da ekrana haraketli çıkartmalar koyabilir ve sohbeti daha eğlenceli bir hale getirebiliyorduk.  Messenger’dan esinlenilerek WhatsApp uygulamasına da bu çıkartmaların gelmesi bekleniyor.

WhatsApp’a Gelmesi Beklenen 5 Özellik 3

3 – Orjinal Emojiler

WhatsApp kendi emojilerini üretme kararı aldığını hepimiz biliyoruz aslında. Bu emojilere ek olarak çok sayıda farklı ifadeleri temsil eden emojiler bizlerin karşısına çıkacak.

4 – Özel Logo

Aslında bu özellik işletmeler için geçerli olacak. İşletme hesabı açan firmalar profillerini doğruladıktan sonra özel logolarını profillerine koyabilecekler.

5 – Karanlık Mod

WhatsApp’ın arayüz rengi yıllardır benzerlik gösteriyor. Arayüz rengini değiştirmeyi hedefleyen WhatsApp, akşamları göz sağlığını düşünerek dark mod diye tabir edilen karanlık mod getirecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.