Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Watch Dogs Önümüzdeki Hafta Epic Store’da Bedava Olacak

Epic Store üç farklı oyunu ücretsiz olarak dağıtmaya başladı. Haftaya Watch Dogs ve The Stanley Parable ücretsiz olarak bilgisayar oyuncularına sunulacak.

Her hafta olduğu gibi Epic Store bu haftada birbirinden güzel oyunları ücretsiz olarak bilgisayar platformu oyuncularına sunmaya devam ediyor. Başarılı oyun mağazası önümüzdeki hafta 135.00 TL değerindeki Watch Dogs’u bedava olarak dağıtacak.

Watch Dogs Önümüzdeki Hafta Epic Store’da Bedava Olacak 2

Bugün bilgisayar platformu oyuncularına Anodyne 2: Return to Dust, A Short Hike ve Mutazione olmak üzere üç farklı oyunu ücretsiz olarak dağıtmaya başlayan Epic Store yine oyuncuların yüzünü güldürüyor.  Geçtiğimiz hafta haberlerimizde yer alan bu oyunların Steam’deki toplam fiyat etiketinin 79.5 TL olduğundan bahsetmiştik. Biraz önce belirtiğimiz üç oyun bilgisayar platformu oyuncularına ücretsiz olarak sunulmaya başlandı.

Epic bu üç oyunu ücretsiz olarak dağıtmaya başlayınca bazı oyun severler önümüzdeki hafta hangi oyunların ücretsiz olacağını tahmin etmeye başladılar.

Epic Store üzerinde yer alan bilgilere göre 19 Mart itibari ile Steam’de 24.00 TL olan The Stanley Parable ve 135.00 TL fiyat etiketine sahip olan Watch Dogs ücretsiz olarak bilgisayar platform oyuncularına dağıtılmaya başlanacakmış.

19 Mart – 26 Mart tarihleri arasında Epic Store toplam değeri 149.00 TL olan iki oyunu kullanıcılarına dağıtacak.

Dileyen oyuncular toplamda 79.5 TL değerinde olan üç oyunu Epic Store üzerinden kütüphanelerine ekleyebilir, oyunlara sonsuza dek sahip olabilirler.

Watch Dogs (trailer)

The Stanley Parable Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.