Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Watch Dogs: Legion’ın Grafik Ayarları Belli Oldu

Hayranların merakla beklemekte olduğu Watch Dogs: Legion için grafik ayarlarının ekran görüntüleri yayınlandı.

Ubisoft, Watch Dogs Legion‘da yer alacak PC grafik ayarlarını ortaya çıkardı. Oyun, tüm RTX GPU sahiplerini memnun edecek bir şey olan hem Ray Tracing hem de DLSS 2.0’ı destekleyecek. Watch Dogs: Legion, 29 Ekim 2020 tarihinde resmi olarak piyasaya sürülecek.

Watch Dogs Legionin Grafik Ayarlari Belli Oldu

Aşağıdaki ekran görüntülerinden de görebileceğiniz üzere, PC oyuncuları Geometri, Çevre, Dokular, Gölgeler, Yansımaların, Alan Derinliği, Hareket Bulanıklığı, Bloom, Ambient Occlusion, İşlem Sonrası Örtüşme Önleme ve Alt Yüzey Saçılması gibi çeşitli görüntü ayarlarını ayarlayabilmeleri için çeşitli seçeneklere sahip olacaklar. Oyun hem DX11 hem de DX12’yi destekleyecek ve yansımaları için Ray Tracing kullanacak. Ayrıca, uzaktaki nesnelerin geometrisi için ayrıntı düzeyini değiştirmenize izin verecek bir “Ekstra Ayrıntı” seçeneği de olacaktır.

Watch Dogs Legion’un yerleşik bir kıyaslama aracına sahip olacağını da belirtmek gerekir. Ek olarak, Ubisoft bir Keskinleştirme kaydırıcısının yanı sıra bir FPS Sınırlayıcı ve bir Görüş Alanı kaydırıcısı ekledi. Görünüşe göre, herhangi bir Kromatik Sapma ayarı yok, bu yüzden oyunun onu kullanmayacağını umalım.

Watch Dogs: Legion, 29 Ekim 2020 tarihinde PC, PlayStation 4, Xbox One için piyasaya sürülecek ve yeni nesil konsollar olan Xbox Series X ve PlayStation 5 piyasaya sürüldüğünde de oynanabilecek. Oyun içi grafik ayarlarının görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Watch Dogs Legionin Grafik Ayarlari Belli Oldu 1 Watch Dogs Legionin Grafik Ayarlari Belli Oldu 2 Watch Dogs Legionin Grafik Ayarlari Belli Oldu 3 Watch Dogs Legionin Grafik Ayarlari Belli Oldu 4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.