Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Watch Dogs Legion Online Mode PC’de Tekrar Ertelendi

Watch Dogs Legion Online bir kez daha Ubisoft tarafından PC oyuncuları için ertelendi. Online mod'un ne zaman piyasaya sürüleceği ise açıklanmadı.

Geçtiğimiz ay Ubisoft, Watch Dogs Legion için Online Mod’un 9 Mart’ta çıkacağını açıkladı. Ancak, belirli sistemlerde meydana gelebilecek bazı çökme sorunları nedeniyle bu modun PC’de ertelendiği görülmektedir.

Watch Dogs: Legion Online

Birinci günden itibaren sorunsuz bir oyun deneyimi sağlamak için Ubisoft, Watch Dogs Legion PC için Çevrimiçi Modu ertelemeye karar verdi. Ne yazık ki, bu modun ne zaman çıkacağı konusunda bir tarih yok. Ubisoft, daha fazla bilgiyi mümkün olan en kısa sürede ortaya çıkaracağını iddia etti.

Daha önce de bildirdiğimiz gibi, Watch Dogs: Legion’un çevrimiçi modu tüm oyuncular için aşağıdaki özellikleri içerecek.

Watch Dogs Legion Online Özellikleri

  • Oyuncuların dört oyuncuya kadar arkadaşlarıyla takım kurabilecekleri serbest dolaşım açık dünya co-op modu bulunacak. Oyuncular Londra’yı keşfedebilir, şehir etkinlikleriyle karşılaşabilir, zorlukları tamamlayabilir ve yan etkinliklere katılabilir.
  • Yeni kooperatif oyun mekaniği kullanan iki ila dört oyuncu için yeni ortak görevler: Bu aynı zamanda oyunculara mükemmel takımı seçme ve şehrin en ikonik simge yapılarında Londra tehditlerine karşı savaşma fırsatı verecek.
  • Takım çalışması ve verimlilik gerektiren ilk dört oyunculu kooperatif Taktik Operasyon Leader of the Pack: Bir meydan okuma arayan oyuncular için yapılmış, oyunsonu içeriği olan birbiriyle bağlantılı beş anlatı görevinden oluşur. Oyuncuların takım arkadaşları ile etkili bir şekilde strateji oluşturması ve iletişim kurması gerekecek. Oyuncular ayrıca gadget’ları yükselttiklerinden ve güçlü bir karakter kadrosuna sahip olduklarından emin olmalıdır.
  • Kullanılabilir ilk Oyuncu-Oyuncu (PvP) modu, Spiderbot Arena: Bu modda, dört oyuncu silahlı örümcek robotlarını kontrol eder ve yüksek yoğunluklu, herkese açık bir ölüm maçında rekabet eder.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.