Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Watch Dogs 3 Geliştiriliyor!

İddialara göre Watch Dogs 3 geliştiriliyormuş.

İlk serisi ile oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran Watch Dogs, çok geçmeden ikinci versiyonu ile oyuncuların karşısına çıkmıştı.

Watch Dogs 3 Geliştiriliyor 2

Aksiyon ve macera oyunları arasında oldukça popüler bir konuma gelen başarılı yapım, şu sıralar üçüncü serisi ile gündeme geliyor. Bugün PC Games N’in yapmış olduğu habere göre Ubisoft çoktan Watch Dogs 3’ün geliştirmesine başlamış. Ubisoft şuana kadar bu durumu resmi olarak duyurmamış olsa da, yakın kaynakları Watch Dogs 3’ün geliştirilmeye başlandığını ve yakında resmi olarak duyurulacağını belirtiyor. Hatta Ubisoft Central tarafından YouTube’da kısa bir video bile paylaşıldı. Yayınlanan video da oyun içerisine dair birkaç sahne yer alırken, konuyla ilgili yapılan haberler ve konuşmalarda oyun severler ile paylaşıldı.

Milyonlarca oyuncuya ulaşan ve günümüzde modasını bir türlü yitirmeyen Watch Dogs 2, bu haberle yine gündemdeki yerini korumaya devam etti. İnternette yer alan bazı iddialara göre, Ubisoft’un sesli asistanı olan Sam’de bu konu hakkında bilgi sahibiymiş. Yani oyun severler Sam’e Watch Dogs 3 ne zaman çıkacak ya da Watch Dogs 3 deyince sanal asistan çok ilginç yanıtlar veriyormuş. Hatta verdiği yanıtlar arasında ‘Watch Dogs 3 henüz bitmedi’ bile diyormuş.

Watch Dogs 3 Accidentally Confirmed by Ubisoft

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.