Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wasteland 3 1.2.0 Güncellemesi Gelecek Hafta Yayınlanacak

inXile Entertainment, önümüzdeki hafta 1.2.0 güncellemesinin Wasteland 3 için yayınlanacağını duyurdu. Pek çok iyileştirme ve yama içerecek.

inXile Entertainment, önümüzdeki hafta 1.2.0 güncellemesinin Wasteland 3 için yayınlanacağını duyurdu. Pek çok iyileştirme ve yama içerecek. Ayrıca 2021’de oyunun ek paketi hakkında daha fazla şey öğreneceğiz.

Wasteland 3 1 Milyon Oyuncu Sayisina Ulasti 1

Bu yılki Wasteland 3, RPG meraklıları, özellikle kıyamet sonrası sevenler tarafından oldukça sıcak karşılandı. Ne yazık ki, oyunun çıkışından bu yana üç aydan fazla bir süre geçmiş olmasına rağmen, oyun hala birçok hata barındırıyor. Ancak, inXile Entertainment ekibi bu durumu değiştirmek için çok çalışıyor. Şirket temsilcileri, önümüzdeki hafta oyunun 1.2.0 olarak işaretlenmiş ve Meat Maker Marinade adlı yeni bir güncelleme alacağını duyurdu. Güncellemenin “Bir çok iyileştirme ve düzeltme” içermesi gerekiyor. Tam listesi şu ana kadar bilinmiyor, ancak yama çıkışından kısa bir süre önce yayınlanacak.

Bununla birlikte, 1.2.0 yaması çok daha büyük bir güncelleme olan 1.3.0‘ın başlangıcı olacak. Geliştiriciler, yıl sonundan önce yayınlamayı umuyor. Wasteland 3’e Brezilya-Portekizce ve İtalyanca çevirileri ve Mac ve Linux tabanlı PC’ler için destek eklenecek. Önümüzdeki yıl oyun için ek paketler hakkında ilk ayrıntıları alacağız. Bununla ilgili daha fazla bilgi ve yakın gelecekte başlığa tanıtılacak yenilikler (kalıcı ölüm, hayvan arkadaşları için daha fazla seçenek vb.) burada bulunabilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.