Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Warhammer: Vermintide 2’nin Winds of Magic Genişlemesi Xbox One’a Geldi!

Warhammer: Vermintide 2'nin yeni genişlemesi Xbox One oyuncularına sunuldu.

Geçtiğimiz yıl konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulan Warhammer: Vermintide 2 günümüzde olumlu geri bildirimler almaya devam ederken 13 Ağustos’ta PC’ye gelen Winds of Magic genişlemesi Xbox One platformu oyuncularına sunuldu.

Warhammer Vermintide 2’nin Winds of Magic Genişlemesi Xbox One’a Geldi 2

Fatshark imzası ile geliştirilen ve yayınlanan Warhammer: Vermintide 2 konsol ve bilgisayar platformunda aksiyon dolu savaşlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. İçeriğini de genişletmeye devam eden yapım yeni gelişmeler ile oyuncuların yüzünü güldürüyor. Ağustos 2019’da Steam üzerinde Winds of Magic genişlemesini bilgisayar platformu oyuncularına sunan Fatshark bu genişleme ile beklentileri karşılayamamıştı.

Steam üzerinde ‘çoğunlukla olumsuz’ olarak değerlendirilen genişleme paketi hafta sonunda Xbox One platformu oyuncularına da sunuldu. Oyun içerisine yeni düşman grubu olan Canavar Adamlar’ı getiren paket yeni ve daha yüksek zorlukları da Xbox One oyuncularının karşısına çıkarırken yeni ilerleme sistemi ile oyuncular tamamen yeni bir yapı ile tanışacaklar.

Genişleme içerisinde 5 yeni silah, yeni bir oyun modu ile zenginleştirilen Winds of Magic genişlemesi Xbox One platformunda oynanabilir durumda yer alıyor.

Winds of Magic genişlemesi Steam üzerinde kış indirimleri kapsamında 2 Ocak’a kadar yüzde 33 indirimle 21.44 TL olarak satılıyor.

Warhammer: Vermintide 2 - Winds of Magic | Gameplay Trailer

Warhammer: Vermintide 2 - Winds of Magic | Cinematic Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.