Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Warhammer: Vermintide 2’nin Shadows Over Bögenhafen DLC’si Yayınlandı!

Warhammer: Vermintide 2'nin genişleme paketi yayınlandı.

8 Mart 2018’de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için raflardaki yerini alan Warhammer: Vermintide 2 dün yeni genişleme paketini oyunculara sundu.

Warhammer Vermintide 2’nin Shadows Over Bögenhafen DLC’si Yayınlandı 2

Steam’de 18.50 TL olarak satışlara açılan Shadows Over Bögenhafen genişleme paketi oyuna yeni kozmetik ürünlerde ekliyor. İki yeni seviyenin eklendiği oyunda yeni görev ve zorluklarda Shadows Over Bögenhafen genişlemesi ile oyunculara sunuldu. Fiyatı ile oldukça uygun olan paket oyunculara sunduğu yeni şapkalar, skinler ve daha birçok kozmetik ürün ile beğenileri toplamaya devam edecek.

Yayınlanmasından sonra milyonlarca oyuncuya ulaşan Warhammer: Vermintide 2 aksiyon sahneleri bakımından da oyunculara ürkütücü bir atmosfer sunmuştu. Gelen genişleme paketi ile daha zorlu görevler ve savaşlar oyunculara sunuluyor. Oyuna gelen yeni kozmetik ürünler de oyuncuların yüzünü güldürecek nitelikte çeşitliliğe sahip. Ölümün ve kaosun yer aldığı oyunda yeni görevler yapacak ve çeşitli zorluklar ile karşılaşacağız.

Varmintide’ın devamı niteliğinde olan Warhammer: Vermintide 2’nin Shadows Over Bögenhafen DLC’sini dilerseniz oyunalisveris.com farklı ile 14.24 TL’ye satın alabilirsiniz.

DLC’nin tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Warhammer: Vermintide 2 | Shadows Over Bögenhafen DLC Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.