Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Warhammer: Vermintide 2 – Winds of Magic Ön Siparişlere Açıldı!

Winds of Magic'in fiyat etiketi 32.00 TL olarak belli oldu.

Dün haberlerimizde yer bulan Warhammer: Vermintide 2 – Winds of Magic nihayet Steam’de ön siparişlere açıldı. 32.00 TL fiyat etiketine sahip olacak olan oyun karşımıza bir dizi yeni içeriği çıkaracak.

Warhammer Vermintide 2 Winds of Magic Ön Siparişlere Açıldı 2

Duyurulduğu ilk günden bu yana merakla beklenmeye devam eden Warhammer: Vermintide 2’nin Winds of Magic genişlemesi 13 Ağustos’ta lansmana çıkacak. Oyun içerisinde çok sayıda yeni içeriği getirecek olan genişleme de oyuncular aksiyon ve gerilim dolu yeni sahneler ile de karşılacaklar. Genişleme paketi ile oyun içerisinde yeni düşman grubunda yer alan Canavar Adamlar karşımıza çıkacak. İnsan vecanavar melezi olarak karşımıza çıkacak olan Canavar Adamlar bir insanın zekasına sahip olurken aynı zamanda vahşi hayvanların becerilerini de bünyelerinde bulunduracaklar.

Oyunculara daha zorlu bir oynanış sunacak olan genişleme seviye sınırını da 30’dan 35’e yükseltecek. Bu seviyeler ile uyumlu yeni yetenekler de genişleme içerisinde yer alacak. Yeni ilerleme sistemi sayesinde oyuncular daha hızlı bir şekilde kendilerini geliştirebilecekler.

Yeni oyun modu ile oyuncular zorlayıcı seviyeleri arkadaşları ile tamamlamaya çalışabilecek, daha zor bir yapıda mücadele edebilecekler.

Winds of Magic genişlemesi bu sabah Steam’de 32.00 TL olarak ön siparişlere açıldı.

Warhammer: Vermintide 2 - Winds of Magic | Gameplay Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.