Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Warhammer: Vermintide 2, Aralık Ayında Back to Ubersreik Adlı Bir DLC Alacak!

Warhammer: Vermintide 2 önümüzdeki ay yeni bir genişleme paketi daha alacak.

8 Mart’tan bu yana konsol ve bilgisayar platformunda milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Warhammer: Vermintide 2, Aralık ayında yeni bir genişleme paketi alacak.

Warhammer Vermintide 2 Aralık 2018’de Back to Ubersreik Adlı Bir DLC Alacak 3

Oyunculara kanlı ve bir o kadar da aksiyon yüklü sahneler sunan Warhammer: Vermintide 2 yakında yeni bir genişleme paketi alacak. Back to Ubersreik adındaki yeni genişleme ile oyunun grafikleri bir tık üste çekilecek. Yani grafikler yükseltilmiş olarak karşımıza çıkacak. Daha zorlu seviyelerin karşımıza çıkacağı genişleme de meydan okuma açısından da çeşitli yenilikler karşımıza çıkacak. Aralık 2018’de yayınlanacak olan genişlemenin içerikleri henüz duyurulmuş değil.

Yen genişleme ilk oyundan da üç farklı seviyeyi karşımıza çıkaracak. Bu üç seviye ilk oyuna göre daha büyük, daha iyi ve daha çılgın olacakmış. Vermintide’ın devamı olarak karşımıza çıkan yapım satış rakamları ile ilk aylarında satış rakamlarından hiç eksik olmadı. Yeni genişlemesi ile aksiyon dolu sahneleri karşımıza çıkaracak olan yapım, yeni genişlemeyi nasıl bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkaracak şuan için bilinmiyor. Genişlemenin Steam sayfası da açılmazken sadece 24 saniyelik kısacık bir fragman oyunculara sunuldu.

Yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Back to Ubersreik | Teaser Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.