Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Warhammer: Vermintide 2, 22 – 25 Şubat’ta Beta Sürümü İle Karşımıza Çıkıyor!

Warhammer: Vermintide 2'nin betası 25 Şubat'a kadar devam ediyor.

Fatshark tarafından geliştirilen ve 8 Mart 2018’de yayınlanacak olan Warhammer: Vermintide 2, 22 Şubat – 25 Şubat tarihleri arasında oyuncuların karşısına Kapalı Beta olarak çıkıyor.

Warhammer Vermintide 2 22 – 25 Şubat’ta Beta Sürümü İle Karşımıza Çıkıyor 2

Hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberler de Warhammer: Vermintide 2’nin beta sürümünün 28 Şubat’ta karşımıza çıkacağını belirtmiştik. Hemen belirtelim Warhammer: Vermintide 2’nin başka bir betası da 28 Şubat’ta yayınlanacak. Oyunu ön sipariş edenler için 22 – 25 Şubat tarihleri arasında oyunu ön sipariş eden oyuncular ve beta sürecine kayıt yaptıran oyuncular ücretsiz bir şekilde oyunu deneyimleyebilecekler. Aksiyonun ve gerilimin en üst seviyede olduğu oyunda beta sürüm ile sınırlı bir içerik karşımıza çıkacak.

Bilgisayar platformu için duyurulan Kapalı Beta, oyunu satın alan oyuncular tarafından merakla bekleniyordu. Kapalı Beta’yı oynayıp oyunu satın alan oyuncuların ilerlemeleri otomatik olarak hesaplarına tanımlanacak. Eğer oyunu satın aldıysanız beta sürecindeki ilerlemeleriniz de yine oyunun tam sürümünde hesaplara aktarılarak oyuncular kaldığı yerden ilerlemelerine devam edecek. Birbirinden farklı karakterlerin ve düşman seçeneklerinin yer aldığı oyunda kan ve şiddet sahneleri sürükleyici bir yapı ile karşımıza çıkacak. Oldukça zengin bir içeriğe sahip olacak olan oyunda karanlık savaş sahneleri bizleri zorlayacak.

Warhammer Vermintide 2 22 – 25 Şubat’ta Beta Sürümü İle Karşımıza Çıkıyor 3

Warhammer: Vermintide 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için 8 Mart’ta çıkış yapacak. Ayrıca 28 Şubat’ta yeni bir beta daha yapılacak.

Dilerseniz beta için buradan kayıt olabilirsiniz.

Oyunun Kapalı Betası için yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Warhammer: Vermintide 2 - Closed Beta Tobii Dev Diary

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.