Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Warhammer: Chaosbane’in Baltalı Karakteri Düşmanın İçine Korku Salacak!

Warhammer: Chaosbane 4 Haziran'da oyuncuların karşısına çıkacak.

8 Şubat’ta yaptığımız bir haberde Warhammer: Chaosbane’in 4 Haziran’da konsol ve bilgisayar platformu için lansmana çıkacağını belirtmiştik. RYO oyuncuları tarafından merakla beklenen yapım henüz fiyat etiketini duyurmazken videolar ile oyuncuları bilgilendirmeye başladı.

Warhammer Chaosbane’in Baltalı Karakteri Düşmanın İçine Korku Salacak 2

Aksiyon, RYO ve macera oyunu olarak nitelendirilen Warhammer: Chaosbane, tek oyunculu ve çok oyunculu farklı modlara sahip olarak oyuncuların karşısına çıkacak. Kaos dolu bir dünyada çetelere karşı mücadele ettiğimiz yapımda, oyuncular isterlerse tek başlarına isterlerse de koop olarak dört oyuncuya kadar birlikte oynayabilecekler. Dört karakter sınıfından birini seçeceğimiz yapımda eski dünya içerisinde destansı savaşlara dahil olabileceğiz.

Mike Lee’nin kaleminden yepyeni bir hikaye eşlğinde oyunculara sunulacak olan yapım bünyesinde Chance Thomas’ın bestelerine de yer verecek. 4 Haziran’da konsol ve bilgisayar platformları için lansmana çıkacak olan oyun, geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir fragman ile bünyesindeki karakterlerden bir tanesini oyunculara gösterdi. Uzun sakalı ve kısa baltası ile bizlere bir cüceyi andıran karakter hızlı ve atik saldırıları ile düşmanı yerden yere seriyor. Düşmanların içine korku salacak olan karakter çift balta kullanacak ve etrafında 360 derece dönen saldırılar ile adından söz ettirecek.

Warhammer: Chaosbane - Dwarf Slayer (ESRB)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.