Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Warhammer: Chaosbane Bu Yıl Çıkacak!

Warhammer: Chaosbane aksiyon RPG oyunu olarak yayınlanacak.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için geliştirilen Warhammer: Chaosbane aksiyon RPG oyunu olarak bu yıl içerisinde karşımıza çıkacak.

Warhammer Chaosbane Bu yıl Çıkacak 2

Eko Software tarafından geliştirilen ve Bigben Interactive tarafından yayınlanacak olan yapım tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabilecek. Savaşların harabeye çevirdiği bir dünyaya giriş yapacağımız yapımda aksiyon ve macera yüklü içerikler ile karşılaşacağız. Oyuncular dilerlerse tek başlarına dilerlerse de çoklu olarak koop modunda bu sürükleyici dünyaya adım atabilecekler. Dört kişiye kadar birlikte oynanabilen yapımda oyuncular dört karakter sınıfından bir tanesini seçecek ve oyun içerisinde onu kullanacaklar. 14 farklı dil desteğine sahip olacak olan RPG oyunu ne yazık ki Türkçe’yi desteklemeyecek.

Kaliteli grafikler ile oyuncuları sürükleyici bir savaş ortamına götürecek olan yapım, kendine özgü bir yapıya sahip olacak. Oyuncular hikaye moduna ek olarak sayısız zindan ve düzenli güncellemeler ile yeni içeriklere kavuşacaklar. 70’den fazla yaratığın bulunduğu yapımda farklı beceri ve güçleri kombine ederek daha etkili saldırılar gerçekleştirebileceğiz. Oyun içerisinde 10 farklı zorluk seviyesi de karşımıza çıkan içerikler arasında yer alacak.

Warhammer: Chaosbane bu yıl içerisinde konsol ve bilgisayar oyuncularına sunulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.