Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Warhammer 40K: Rogue Trader Betası Başladı

Warhammer 40,000: Rogue Trader betası başladı ve betaya özel yeni bir fragman da yayınlandı.

Geliştirici Owlcat, yaklaşmakta olan RPG oyunu Warhammer 40K: Rogue Trader‘ın beta sürümünün yayında olduğunu duyurdu. Beta sürümünün lansmanının yanı sıra stüdyo, oyuncuların Warhammer 40,000: Rogue Trader’da ne kadar özgürlüğe sahip olacağına dair bir örnek gösteren oyun için yeni bir fragman da yayınladı ve yeni mekanikleri tanıttı.

Rogue Trader için yeni beta testi, oyuncuların yaklaşan RPG oyununu en başından oynamasına izin verecek. Oyunun doğrudan 2. Perde’den başlayan alfasına kıyasla 1. Perde’nin yanı sıra bir eğitim bölümünü de deneyimleyebileceksiniz. RPG oyununun beta testi 3. Perde’ye kadar devam edecek ve oyuncuları Drukhari’nin bulunduğu karanlık Commorragh şehrine götürecek.

Warhammer 40K: Rogue Trader Beta Testi Başladı

Warhammer 40K: Rogue Trader Betası Başladı

Yeni bir Space Marine yoldaş gibi diğer özelliklerin yanı sıra beta, karakter oluşturmanın yanı sıra sizi oyuna alıştıracak eğitimleri de beraberinde getirecek. Beta aynı zamanda kullanıcı arabirimi güncellemeleri, yeni görseller, uzay savaşında elden geçirme ve boşluk geminiz için ilerleme gibi bir dizi başka yeni özellikle birlikte gelecek ve birçok mekaniği deneyimlemenize izin verecek.

Evrendeki 41. milenyumun korkunç karanlığında geçen ilk klasik bilgisayar rol yapma oyununda yolculuğunuza başlayacaksınız. Ticaret imparatorluklarına hükmeden ve Imperium’un sınırlarını keşfeden eski bir cüretkar korsan hanedanının bir çocuğu olan bir Rogue Trader olacaksınız ve kendi maceranızı yaratacaksınız.

Warhammer 40K: Rogue Trader PC ve konsollar için çıkış yapacak ancak henüz kesin bir çıkış tarihi yok.

Haberi Paylaş
Benzer İçerikler
0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.