Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr Çıkış Tarihi Duyuruldu

Yeni Warhammer oyunu Van Helsing serisini geliştiren ekipten geliyor.

Yapımcı firma Neocore Games bugün yaptığı duyuruyla Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr’in çıkış tarihini 11 Mayıs 2018 olarak açıkladı. Duyuruyu kutlama amaçlı aynı zamanda Neocore Games yeni bir oynanış fragmanı yayınlayarak bize yeni düşman tiplerine göz atma fırsatı verdi.

Warhammer 40000 inquisitor martyr cikis tarihi duyuruldu 1

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr aksiyon-RPG türünde olacak ve Inquisition’daki birden fazla sınıfı içerecek. Açık dünya – sandbox yapıda olacak olan oyun oldukça geniş görev çeşitliliği barındıran bir evrende geçecek ve kimi zaman taktiksel, kimi zaman ölümcül savaşlara sokacak.

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr’de oyuncular taktiksel avantaj elde etmek için siper sisteminden faydalanabilecek, epik boss savaşlarında yeni planlar uygulayacak ve solar sistemin koruyucusu hâline gelecekler. Aynı zamanda farklı oynanış stilleri ise farklı karakter gelişimleri yaratabileceksiniz.

Tek başınıza oynayabildiğiniz gibi arkadaşlarınızla da keyfini çıkarabileceğiniz Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr’de çok sayıda co-op görev yer alırken, oyunu yaklaşık iki ay sonra deneme şansına erişeceğiz. Şimdiye kadar daima başarılı oyunlarla karşımıza çıkan Neocore Games’in Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr ile de aynı şekilde beğeni toplayacağı düşünülüyor.

İyi seyirler!

W40K: Inquisitor - Martyr | Boss System Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.