Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Warhammer 40.000: Inquisitor’ı Gamescom 2017’de Oynamak Mümkün Olacak

Warhammer oyunlarının sıradaki üyesi, Ağustos'un son haftası Köln'de düzenlenecek olan Gamescom kapsamında oynanabilir olacak. Aksiyon RPG temasına sahip olacak Inquisitor, serinin tutkunları tarafından oldukça merak ediliyor.

Warhammer evreni ile aksiyon temalı rol yapma oyunlarının mekaniklerini buluşturacak olan Warhammer 40.000: Inquisitor, strateji ve rol yapma oyunu severlerde merak uyandırmış durumda. NeoCore Games ekibi tarafından geliştirilen oyun, duyurulduğu ilk günden itibaren merakla bekleniyor. 2017 yılının merakla beklenen oyunlarından biri olan Inquisitor, sert oynanış yapısı ile kan görmekten çekinmeyen oyunculara hitap edeceğe benziyor.

Warhammer 40000 inquisitor

Oyun uzun süre önce ön siparişe açıldı. Ön siparişle oyunu satın alanlar geçtiğimiz Şubat ayında düzenlenen açık alfa testine katılmaya hak kazanmışlardı. Oyunun Şubat ayında ulaştığı yüksek oyuncu sayısı, geleceği hakkında bir fikir sahibi olmamızı da sağlıyor. Warhammer evreni ile rol yapma oyunlarının mekaniklerini ilk defa bir araya getirecek olan Inquisitor, çok sayıda oyuncu tarafından merakla bekleniyor. Ön sipariş paketlerinin, 40 dolardan başlayan tekliflerle satıldığını hatırlatalım. En pahalı paket ise tam 999.99 dolar! Tekliflere göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Oyunun haritaları tamamen rastgele olarak inşa ediliyor. Warhammer evrenini sevenler için sıkıcı olmaktan uzak bir serüven sunacağını tahmin ediyoruz. Ayrıca oyunu çok merak edenler için oynanış içeriklerinin Ağustos sonlarına doğru gelmeye başlayacağını söyleyelim.

22 – 26 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan Gamescom 2017 kapsamında oyunu oynamak mümkün olacak. Warhammer’ın sıradaki üyesinin nasıl olacağını kısa süre içinde öğrenmiş olacağız.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.