Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wargroove’un Ücretsiz Genişlemesi Double Trouble Duyuruldu!

Oyuna Double Trouble adında ücretsiz bir genişleme paketi gelecek.

1 Şubat 2019’da konsol ve bilgisayar platformunda yayınlanan Wargroove geçtiğimiz ay ücretsiz bir genişleme paketi alacağını duyurmuştu. Bugün ücretsiz genişlemenin adı ve içerikleri hakkında yeni bilgiler geldi.

Wargroove’un Ücretsiz Genişlemesi Double Trouble Duyuruldu 2

Sıra tabanlı taktik oyunu olarak oyuncular tarafından beğenilen Wargroove hayranlarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Birbirinden farklı platformlarda olumlu geri bildirimler almaya devam eden başarılı oyun yakında oyuncularına ücretsiz bir genişleme paketi sunacak.

Oyunun Steam topluluk sayfasından yapılan güncel duyuruya göre oyunculara sunulacak olan ücretsiz genişleme paketinin adı Double Trouble olarak belirlenirken oyunculara epey ücretsiz içerik sunulacağı belirtiliyor. Yapılan duyurunun detaylarına göre Double Trouble PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformu için yayınlanacakmış.

Double Trouble oyuna yeni bir koop moduna ek olarak, 3 yeni komutan, 2 yeni birim, yeni arcade misyonları ve rakabetçi hızlı oyun haritaları getirecek. Bunlarla da sınırlı kalmayacak olan ücretsiz genişleme paketi herkese açık ve özel lobilerde oynanabilecek.

Oyunculara daha geniş bir içerik sunacak olan ücretsiz genişleme ne zaman lansmana çıkacak bilinmiyor. Daha doğrusu geliştirici ekip henüz çıkış tarihini belirtilmemiş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.