Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Warframe: The Jovian Concord Güncellemesi PC’de Yayınlandı!

Warframe yeni güncellemesini Steam'de PC oyuncularına sundu.

Konsol ve bilgisayar platformunda yaklaşık 6 yıldır oynanan Warframe yeni bir güncelleme aldı. Günümüze kadar sayısız güncelleme alan yapım geniş kitlelerce oynanmaya devam ederken bugün PC platformu oyuncuları için The Jovian Concord güncellemesi yayınlandı.

Warframe The Jovian Concord Güncellemesi PC’de Yayınlandı 2

6 yıldır yüz binlerce oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Warframe PC platformunda The Jovian Concord adında bir güncelleme aldı. Oyunun Steam topluluk sayfası üzerinden yapılan duyuruya göre Gas City’de garip şeyler oluyor ve düşmanlar ittifaklar kurmaya başlamışlar. Tamamen yenilenmiş grafikler, içerikler ve ses tasarımı içeren Gas City’de oyuncular becerilerini test edebilecekler. Görevler sırasında Alad V’in şeytanla olan ilişkisine dair çeşitli ipuçlarını da toplatacak ve gerçeği ortaya çıkaracağız. Oyuncular görevleri başararak yeni sahnelerin kilitlerini açabilecekler.

Kuşkusuz güncellemenin getirdiği en büyük yeniliklerden birisi yeni oyun modu olan Derupasyon oluyor. Oyuncular Derupasyon modunda hayatta kalabilmek için mücadele edecekler. Bu modda bizden istenilen yerleri koruyacağız. Derupasyon modu Klan Operasyonu ile daha detaylı olarak tanıtılacak. Ancak Natah görevini başaran oyuncular bu modu oynayabilecekler.

Güncelleme ile oyuncular Gas City’e gelen yeni bir canavara da meydan okuyabilecekler. Gas City’de avlanan bu yaratık bizler için büyük bir tehlike teşkil ediyor.

Güncellemenin tüm detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Warframe | The Jovian Concord Update Trailer

Warframe | The Jovian Concord - Before and After

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.