Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Warframe Heart Of Deimos’un Çıkış Tarihi Belli Oldu

Warframe'in geliştiricisi olan Digital Extremes, oyunun yeni genişleme paketinin 25 Ağustos 2020 tarihinde çıkacağını açıkladı.

Digital Extremes, Warframe için Heart Of Deimos genişleme paketinin 25 Ağustos’ta yayınlanacağını duyurdu. Bu duyuruyu kutlamak için ekip, bu genişleme paketini gösteren yeni bir oyun videosu da yayınladı.

Warframe Heart Of Deimosun Çıkış Tarihi Belli Oldu 1

Yeni gelecek olan genişleme paketi Hearth of Deimos, oyuncuların yeni bir açık dünya keşfetmesine izin verecek. Infested düşmanları, karanlık Entrati ve sürekli değişen yeraltı mağara ağlarında güzel bir manzara sunacak. Oyuncular Void’in gücünü Topluluk tasarımı Xaku ile kullanacaklar.

Dahası, oyuncular Helminth Chrysalis sistemiyle Warframe’lerini daha önce hiç olmadığı gibi özelleştirebilecekler. Oyuncular, bir imza yeteneğini elde edebilmek ve başka bir Warframe’e aktarmak için Helminth’e bir Warframe’i yükseltebilecekler. Warframe’in bu yeni genişleme paketi 25 Ağustos 2020 tarihinde eşzamanlı olarak tüm platformlara gelmiş olacak.

Son olarak, yeni nesil konsollar’da oyunun çıkıp çıkmayacağıyla ilgili henüz kesin bir bilgi yok, bazı kaynaklar oyunun yeni nesil platformlara gelebileceği yönünde iddialar ortaya atsa’da bazıları gelmeyeceğini söylüyor.

Warframe’i Steam üzerinden ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz. Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

[TennoCon 2020] - Heart of Deimos Gameplay Demo

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.