Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Warframe Dördüncü Yaşını Octavia’s Anthem İle Kutluyor

Dörtüncü yaşını dolduran Warframe, oyuna gelecek büyük bir güncellemeyle yeni yaşını kutlayacak.

Digital Extremes ekibi, oyunları Warframe’in dördüncü yaşını da başarılı bir şekilde doldurmuş olmasını oyuncularıyla birlikte kutlamaya karar verdi. Oyunun yeni yaşını kutlamak amacıyla büyük bir güncelleme yayınlanacak. Birbirinden güzel yıl dönümü hediyelerini kazanabileceğiniz etkinlikleri de içerecek olan güncelleme 28 Mart tarihinde yayınlanacak. Güncellemenin ismi, Octavia’s Anthem olacak.

warframe octavia anthem

Octavia Warframe‘in peşinde koşmak isteyen oyuncular, bir çeşit müzikal macera serisinin içine dahil olacaklar. Müzikal olarak geliştirilmiş bir Warframe’e şahit olacaksınız. Serileri tamamlayan oyuncular, kullandıkları silahlarla senkronize edebilecekleri bestelerini yaratma ve kaydetme imkanı verecek kolay kullanılabilir enstrümanlar kazanacaklar. Üstelik bu besteleri kullanma şansları da olacak. Yarattığınız melodileri başka gruplarla işbirliği halinde üretebilir ve satabilirsiniz.

Güncellemenin arka planındaki hikayeyi merak edenler için internet üzerinden dijital bir çizgi roman serisi de yayınlanmaya başlandı. Müzikal yeniliklerin dışında, oyuna küçük bir de eklenti gelecek. Oyun içi görüntüleri almanıza ve onlara filtreler uygulamanıza imkan verecek bir aparatla, eğlenceli sahnelerinizi ölümsüzleştirebileceksiniz.

Buraya tıklayarak gideceğiniz internet sayfasında güncellemenin detaylarını okuyabilirsiniz ve yayınlanan çizgi romana da ulaşabilirsiniz.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.