Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Warface Soygun Sezonu PC İçin Yayınlandı

Ücretsiz çevrimiçi FPS oyunu Warface’in yeni Soygun sezonu PC platformu için duyuruldu.

Yakın bir zaman önce Türkiye sunucularını açan Warface, Soygun sezonu ile PC kullanıcılarına heyecanın hat safhada olduğu bir FPS deneyimi vadediyor. Ücretsiz olarak indirilebilen Warface Soygun sezonunda aynı adı taşıyan PvE co-op görevi, yeni PvP haritası, yepyeni silah serileri, eşsiz ödül paketleri ve teknik geliştirmeler yer alıyor.

Soygun adlı PvE görevinde oyuncular, Blackwood’un bankasını soymak için kiralık asker rolüne soyunacaklar. İki kişilik takım görevi olan Soygun’da oyuncular banka binasında yeni halat mekanikleri kullanacak, her biri öncekinden daha zor üç kasa açacak ve aynı zamanda polis ve özel kuvvetlerle çatışarak dinamik bir aksiyona dalacaklar.

Warface Soygun Sezonu

Blackwood’un para kasasına ulaşmaya çalışan oyuncuların ana düşmanları bu sefer Polis ve Özel Kuvvetler olacak. Havalı silahlardan ateş etmeyi seven oyuncuları, banka servetini simgeleyen altın kaplamalı “Jackpot” silah serisi bekliyor olacak.

Soygun özel harekatı tarzındaki temalı ödüller çeşitli eşsiz işaret, rozet ve şeritler içeriyor. Warface Soygun sezonunda 4 farklı miğfer ve yelek türü ile eldiven ve botlardan ibaret soygun temalı “Şekil Değiştiren” teçhizatları geliyor.

Warface Soygun Sezonu PC

Kiralık soyguncular için özel geliştirilen “Şekil Değiştiren” ekipmanı polisle çatışmalarda mermilere karşı en iyi zırh koruması sağlıyor. Ayrıca Bomba İmha modunda yeni bir “Soygun” haritası var. “Soygun” özel harekatından esinlenerek tasarlanan yeni harita gökdelendeki iki katlı bir banka konumunda yer alıyor. Warface Soygun sezonuna dair ayrıntılara ulaşmak için buradaki adresi ziyaret edebilirsiniz.

Crytek tarafından geliştirilen Warface, ilk olarak 2013 yılında PC için yayınlandı. Daha sonra Xbox 360 / One PlayStation 4 / Pro ve ve Nintendo Switch platformlarında çıkış yapan ücretsiz FPS oyunu, bugün itibarıyla dünya genelinde 100 milyondan fazla oyuncuyu bünyesinde barındırıyor. Sizler için kaleme aldığımız Warface incelemesini buradan okuyabilirsiniz.

[PC] "Heist" Season - Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.