Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

War Thunder 1.69 Regia Aeronautica Güncellemesi Yayınlandı, İtalyan Uçakları Oyuna Eklendi

Uzun zamandır beklenen, dopdolu içerikli War Thunder güncellemesi sonunda yayınlandı.

War Thunder için uzun süredir beklenen büyük 1.69 güncellemesi sonunda yayınlandı. Oyuna yeni İtalyan savaş uçaklarını ekleyeceği için, Regia Aeronautica, yani İtalyan Hava Kuvvetleri adı ile anılan güncelleme bundan çok daha fazlasını sunacak. Gaijin Entertainment tarafından geliştirilen paket ile, Playstation 4 Pro oyuncularına özel destek sistemi dahil sayısız yenilik geliyor.

warthunder banner

İtalya, altıncı büyük millet olarak oyunun büyük uluslarının arasına ekleniyor. Ayrıca yeni silahlar ve lokasyonlar da oyunun içeriğini zenginleştirmeye geliyor. İtalya ile birlikte, İtalyan Hava Kuvvetleri’ne ait 35 tarihi savaş aracı da oyunun donanım havuzuna eklenecek. Daha önce hiçbir video oyununda rastlanmamış bir şekilde, zengin bir İtalyan Kuvvetleri seçkisi sunulacağını söyleyebiliriz.

Geri kalan dört büyük millet için de yeni hava ve kara araçları oyuna eklenecek. Savaş alanına daha gerçekçi hareket ve reaksiyon özellikleri de gelecek. Ayrıca Playstation 4 Pro için özel olarak geliştirilen destek de güncelleme ile birlikte gelecek.

İtalyan Hava Kuvvetleri bünyesinde 1930’lar ve 1960’larda görev yapmış en muhteşem savaş uçakları ve jetler oyuna eklenecek donanımların arasında önemli yer tutacak. Bombardıman uçakları konusunda eşsiz bir örnek sunan Fiat G.91, dört ayrı makine ile donatılmış ve tonlarca bomba taşıma kapasitesine sahip Piaggio P.108B ve onun kız kardeşi olarak anılan  P.108A zırhlı gemilere karşı en başarılı saldırılarınızı düzenlemek için geliyor. Piaggio kardeşler, 102 milimetrelik gemi düşmanı mermilerini dakikada 50 atış kapasitesi ile düşman hedeflerine gönderebiliyorlar. Her oyuncu yeni modelleri açabilmek için başlangıçta bir İtalyan Hava Kuvvetleri uçağı alabilecekler.

Amerikan Kuvvetleri, 152 milimetrelik devasa mermiler ile donatılmış M60A2 “Starship”i elde edecek, Rus Kuvvetleri yakın mesafede muhteşem işler başaran T-55A’yı bünyelerine katacak, Alman Birlikleri, ilk silahlı kara araçları  Sd.Kfz. 234/2 “Puma”yı elde edecekler ve Puma kendine özel 50 milimetrelik top ile donanmış olacak.

War Thunder savaşlarında tamamen yeni bir özellik olacak sis yeteneği, tankların savaş meydanlarında kendilerini daha kolay gizlemelerine ve uzun mesafelere kadar yayabilecekleri sis dalgaları ile kolayca hareket etmelerine yardımcı olacak.

Kuban savaş alanı büyük ölçüde yenilenerek taktiğe dayalı savaşlara girişmenize imkan sağlayacak. Karadeniz’e doğru burun çevirmek isteyen donanma kaptanları için yeni harita Novorossiysk Limanı oyuna eklenecek. Ayrıca Hava Kuvvetleri’nin korkusuz pilotları için de Tunus haritası yeni bir gökyüzünün kapılarını aralayacak.

Son olarak, güncelleme ile Playstation 4 Pro kullanıcılarının kesintisiz 4K oyun deneyimi yaşamasını sağlayacak yükseltme de geliyor. 1.69 güncellemesi için paylaşılan görsellere aşağıda göz atabilirsiniz. Güncelleme için yayınlanan ve hem İtalyan Hava Kuvvetleri’ne hem de yeni içeriklere göz atmanızı sağlayacak videoları görsellerin altında bulabilirsiniz.

warthunder 2

warthunder 1

warthunder

War Thunder: Italian Air Force Trailer

War Thunder: Update 1.69 "Regia Aeronautica"

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.