Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Volibear League Of Legends’daki En Yüksek Seçilme Oranına Sahip

Volibear'ın kazanma ve seçilme oranları yükselmeye başladı.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda Volibear‘ın yeniden elden geçirileceğini duyurmuştuk ve nihayet geçtiğimiz yama ile birlikte Volibear rework’ü League of Legends’ın canlı sunucularında yayınlandı. Tabi ki yeni rework ile birlikte oyuncuların ilgisini çeken Volibear şu an mevcut olarak en yüksek seçilme oranlarından birine sahip.

Volibear League Of Legendsdaki En Yüksek Seçilme Oranına Sahip 1

League of Legends‘ın yayınlanan 10.11 yaması ile birlikte Volibear Rework’ü canlı sunuculara gelmesinin ardından dereceli oyunlarda en çok seçilen şampiyonlardan biri haline geldi. Elbette bir çok oyuncu Volibear’ın yeni halini oynamak istiyor ancak şampiyonla ilgili yolunda gitmeyen bir şeyler var.

Geçtiğimiz yama’da yayınlanan Wukong’un aksine oyuncular Volibear’ın oldukça güçsüz kaldığını belirtiyorlar. Şu an’da yüzde 17.76 olan seçilme oranının aksine Volibear’ın kazanma oranı ise yüzde 44 olarak kaldı.

Forumlarda ve internette yapılan geri bildirimleri göz ardı etmeyen Riot Games, Volibear’ın Q ve E skillerine yaptığı ufak bufflar ile birlikte son açıklanan istatistiklere göre Volibearın kazanma oranları 1 hafta içerisinde yüzde 49‘a kadar yükseldi. Kazanma oranlarının artmasıyla birlikte zaten seçilme oranları yüksek olan şampiyonun, seçme oranları daha da artmış durumda.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.